"NEMOGUĆA MISIJA" POČINJE NEDELJNIM MATINEOM: Omladinac na "Nepokorenoj mladosti" kreće u bespoštednu borbu - cilj je samo jedan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.03.2024

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se krene u "nemogući poduhvat".

"NEMOGUĆA MISIJA" POČINJE NEDELJNIM MATINEOM: Omladinac na "Nepokorenoj mladosti" kreće u bespoštednu borbu - cilj je samo jedan!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Vreme je da se "bubamara" zakotrlja i u okviru Podunavske okružne lige, mada treba istaći da je pre samo nekoliko dana odigrano finale Kupa Opštinskog fudbalskog saveza Smederevske Palanke u kojem je Jasenica 2017 savladala velikog rivala iz Kusatka i prigrlila prestižni pehar.

 

U vikendu pred nama odigraće se mečevi prvog prolećnog kola, a svakako jedan od zanimljivijih duela biće odigran na popularnoj palanačkoj "Nepokorenoj mladosti" gde će Železničar iz Kusatka dočekati rakinački Omladinac.

Fudbaleri iz Kusatka su jesenji deo sezone okončali na visokoj petoj poziciji sa skorom od devet pobeda, jednog remija i pet poraza i trenutno imaju 13 bodova manje u odnosu na vodeći dvojaca na tabeli, ali svakako će pokušati sve da učine kako bi se u narednim mesecima uključili i u trku za najviši palsman.

Sa druge strane ekipa Omladinca iz Rakinca ima neuspešnu polusezonu. Prošlogodišnji šampion Opštinske lige Velika Plana je zabeležio svega tri remija i 12 poraza, tako da su od mnogih već viđeni kao povratnici u niži takmiačrski rang.

Prvi ovosezonski duel budućih protivnika okončan je trijumfom Železničara u Rakincu rezultatom 3:1, ali Omladinac prolećne borbe dočekuje sa promenama kako u stručnom, tako i u igračkom delu ekipe što svima u Rakincu daj nadu da predstojeća polusezona može biti berićetna i da klub može i naredne sezone biti deo okružnog ranga.

 

- Podunavska okružna liga, 16. kolo:

Železničar (Kusadak) - Omladinac (Rakinac)

Stadion: "Nepokorena mladost", Smederevska Palanka

Datum: Nedelja, 10. mart

Početak: 10 časova

Uoči predstojeće prolećne premijere iz redova Omladinca su izjavili:

- U nedelju nas očekuje prva utakmica u prolećnom delu sezone. Cilj ostaje isti kao i na početku sezone, ostanak u Podunavskoj okružnoj ligi i stvaranje tima za duži vremenski period. Shodno tome došlo je do promena tokom zimskog prelaznog roka. Svi mi koji volimo naš Omladinac želimo bolje rezultate, svesni smo toga, takođe postoji i druga strana kada naiđe period koji nismo očekivali... Međutim, mi smo porodica i zajedno ćemo izaći iz rezultatske krize. Svim srcem uz plavo-beli Omladinac.

- Parovi 16. kola Podunavske okružne lige:

Osipaonica (Osipaonica) - Borac 1932 (Ralja)

Radnik (Smederevska Palanka) - Sloga (Miloševac)

Lunjevac (Lunjevac) - Pobeda (Golobok)

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - SASK (Saraorci)

Mladost (Novo Selo) - Udarnik (Lozovik)

Crvena zvezda (Suvodol) - Mladi radnik 1940 (Radinac)

Železničar (Kusadak) - Omladinac (Rakinac)

Podunavac (Udovice) - Sloga (Lugavčina)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading