USLOVI NA STADIONU SU SVE BOLJI: Nakon radova na renoviranju klupskih prostorija, velika pažnja se posvetila sanaciji samog terena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska pauza je iskorišćena za velike radove.

USLOVI NA STADIONU SU SVE BOLJI: Nakon radova na renoviranju klupskih prostorija, velika pažnja se posvetila sanaciji samog terena!

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Fudbaleri Mačve 1929 iz Bogatića jesenji deo takmičenja u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončali su na visokoj četvrtoj poziciji sa mogućnošću da se u nastavku takmičarske godine uključi i u borbu za sam vrh tabele.

 

Ostvarili su crveno-crni skor od šest pobeda i po četiri remija i poraza i u uvom momentu imaju svega četiri boda manje u odnosu na jesenjeg šampiona iz Lipolista, što je svakako nadoknadiv deficit.

Tokom zimske pauze agilno rukovodstvo je pristupilo sanaciji klupskih prostorija i rešavanju hronićnih problema, a lepi dani početkom meseca marta iskorišćeno je kako bi se i izvršila sanacija zelenog tepiha.

Početkom nedelje urađeno je sejanje trave , aeracija terena, bacanje peska, bacanje đubriva, kao i valjanje terena. Ono što su posebno istakli u klubu, jeste činjenica da teren Mačve 1929 iz Bogatića nikada nije bio u boljem stanju i da će ubuduće omogućiti daleko lakši i bolji rad kako prvog tima, tako i svih ostalih klupskih kategorija.

 

Kada je reč o nastavku prvenstvenih borbi, Mačvu 1929 u prolećnoj premijeri oekuje veliki derbi protiv lidera Lipolista na gostujućem terenu i upravo navedeni meč može u mnogome odrediti dalju sudbinu aktuelnog šampionata.

Meč u Lipolistu je na programu 17. marta sa početkom od 14.30 časova, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom sastava iz Bogatića rezultatom 2:1.

- Parovi 15. kola Zone Kolubarsko-mačvanske:

Ribnica (Mionica) - OFK Divci (Divci)

Cer (Petkovica) - Borac (Lešnica)

Lipolist (Lipolist) - Mačva 1929 (Bogatić)

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Radnički (Valjevo)

OFK Osečina (Osečina) - Železničar (Lajkovac)

Drina (Ljubovija) - Rađevac (Krupanj)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading