ODMORA NEMA: Goruće pitanje je rešeno - uveliko traju radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I zimska pauza se koristi za važne radove.

ODMORA NEMA: Goruće pitanje je rešeno - uveliko traju radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Fudbaleri Mačve 1929 iz Bogatića prvi deo šampionata u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončali su na četvrtoj poziciji i u nastavku borbe za bodove očekuje ih bitka za vrh tabele i povratak u zapadnu grupu srpkoligaškog karavana iz koje su ispali prethodne takmičarske godine.

 

Crveno-crni iz Bogatića su jesen okončali sa skorom od šest pobeda i po četiri remija i poraza i ukupno 22 osvojena boda, četiri koraka iza lidera na tabeli, ekipe Lipolista.

U ovom momentu su igrači na zasluženom odmoru, ali rukovodstvo kluba vredno radi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu.

Zahvaljujući agilnom rukovodstvu predvođenom predsednikom Slavkom Pejovićem, na stadionu u Bogatiću su kompletno promenjeni oluci koji su usled ziba vremena popucali i koji su uzazvali probleme sa vlagom u klupskim prostorijama.

 

U narednom periodu se očekuju i prve informacije kada je u pitanju zimski prelazni rok.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Mačve 1929 iz Bogatića u premijernom prolećnom susretu gostuje jesenjem šampionu Lipolisti i navedeni susret će u mnogom odrediti sudbinu nastavka borbe za šampionski pehar.

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom crveno-crnih iz Bogatića rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading