NOVOGODIŠNJA TRENERSKA VRTEŠKA: "Kralj remija" stiže u grad na Đetini - crnogorski stručnjak pred (ne)mogućom misijom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak crnogorskog stručnjaka j sve izvesniji...

NOVOGODIŠNJA TRENERSKA VRTEŠKA: "Kralj remija" stiže u grad na Đetini - crnogorski stručnjak pred (ne)mogućom misijom!

Foto: Rapublika.rs

Fudbaleri užičke GFK Slobode jesenji deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončali su u zoni ispadanja sa svega 17 osvojenih bodova.

 

Popularne "ere" su zabeležile skor od tri pobede, odam remija i devet poraza i pred ekipom sa stadiona "Radomir Antić" je grčevita borba za opstanak u prolećnom delu šampionata.

Samim tim, zimsku pauzu rukovodstvo crveno-vrnih koristi za prekompoziciju u svojim redovima, a čini se da će rekonstrukcija ekipe započeti od pozicije šefa stručnog štaba. 

Tokom prethodne jeseni ekipu su sa klupe predvodili Blažo Bulatović i Predrag Ristanović, a kako prenosi "Sport klub" zimsku prozivku u gradu na reci Đetini obaviće Dušan Ivanović.

Reč je o crnogorskom stručnjaku koji je prethodno radio u mlađim kategorijama Mogrena i Grblja, a bio je i pomoćni trener u OFK Petrovcu u kojem je u periodu od maja do kraja oktobra 2023. godine radio i kao šef stručnog štaba.

Interesanntno je napomenuti da je vodeći OFK Petrovac dobio i nadimak "kralj remija" s obzirom da je zabeležio skor od devet remija uz šest pobeda i isto toliko poraza.

Foto: OFK Petrovac

Novi trener užičkih "era" - Dušan Ivanović

 

Pred Ivanovićem je težak posao formiranja igračkog kadra koji će ispuniti primarni prolećni cilj, opstanak u prvoligaškom karavanu, a treba napomenuti sa "ere" u ovom momentu imaju šest bodova manje u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji se nalazi van opasne zone.

Priliku za debi na klupi novog kluba Dušan Ivanović će imati u prolećnoj premijeri kada će u Užicu gostovati novosadska Mladost GAT. Susret je zakazan za 24. februar i svakako će to biti meč koji će u mnogome odrediti dalju sudbinu užičkog kluba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

04.01.2024 10:35

Dusan Ivanovic vrhunski mladi trener!