POVRATAK U DOBRO POZNATI RANG TAKMIČENJA: Sudbina je tako htela - debi na klupi novog kluba imaće protiv ekipe koju odlično poznaje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanjua su velika...

POVRATAK U DOBRO POZNATI RANG TAKMIČENJA: Sudbina je tako htela - debi na klupi novog kluba imaće protiv ekipe koju odlično poznaje!

Foto: Starsport

Fudbaleri Poleta iz Ljubića prvi deo šampionata u okviru zapadne grupe srpkoligaškog karavana okončali su na devetoj poziciji što je okarakterisano kao ne baš zadovoljavajuće.

 

Po završetku borbe za bodove, ka da je u pitanju 2023. godina, sporazumno je prekinuta saradnja sa dotadašnjim trenerom Zoranom Vujičićem, a u psolednjim satima stare godine, klub je obavestio navijače da je angažovan novi stručnjak.

Reč je o Dragiši Žuniću treneru koji odlično poznaje aktuelni ring takmičenja u kojem se nalazi sastav iz Ljubića, s obzirom da je poslednji angažman imao u redovima pribojskog FAP-a čiju je klupu napustio krajem meseca novembra.

Žunić iza sebe ima i iskustvo rada na superligaškim terenima i samim tim se očekuje da bude važan faktor u ostvarenjudaleko boljih rezultata u nastavku takmičarske sezone.

Foto: FK Polet Ljubić

Dragiša Žunić - novi trener Poleta iz Ljubića

 

- Dragiša Žunić:

Datum rođenja: 29. jun 1978. godine

Mesto rođenja: Požega

Igračka karijera: Mladost (Lučani), Vojvodina (Novi Sad), Javor (Ivanjica), Jagodina (Jagodina), Metalac (Gornji Milanovac), Jedinstvo Putevi (Užice)

Trenerska karijera: LFK Mladost (Lučani), Sloga (Požega), Mladost U-19 (Lučani), Mladost (Lučani)-pomoćni trener, Mladost (Lučani), FAP (Priboj)

Priliku za debi na klupi novog kluba Dragiđa Žunić će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Poleta na stadionu u Ljubiću dočekati upravo nekadašnju ekipu svog novog trenera, FAP iz Priboja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading