ISKUSTVO ĆE BITI PREVAGA U BORBI ZA TITULU: Sa njim u ekipi, sve je moguće - superligaški fudbaler parafirao ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se napravi iskorak kada je u pitanju takmičarski rang?

ISKUSTVO ĆE BITI PREVAGA U BORBI ZA TITULU: Sa njim u ekipi, sve je moguće - superligaški fudbaler parafirao ugovor!

Foto: Starsport

Fudbaleri Male Bosne 2015 iz istoimenog mesta, prvi deo šampiona u okviru Gradske lige Subotica okončali su na trećoj poziciji i u nastavku takmičenja svakako ih očekuje borba za istorijski plasman u viši rang takmičenja, Područnu fudbalsku ligu Subotica.

 

Ekipa je zabeležila skor od šest pobeda, jednog remija i tri poraza i u ovom momentu imaju tri boda manje u odnosu na prvoplasiranu subotičku Lokomotivu.

Kako bi u nastavku takmičenja bili konkurentniji u borbi za vrh tabele, rukovodstvo Mlade Bosne 2015 je angažovalo iskusno pojačanje u veznom redu.

Reč je o Dejanu Kekezoviću, iskusnom četrdesetjednogodišnjem fudbaleru koji poseduje i veliko superligaško iskustvo nastupajući u redovima subotičkog Spartaka, smederevskog Sartiga i Hajduka iz Kule.

Foto: Starsport

Nekada na velikoj "Marakani", sada u Maloj Bosni - Dejan Kekezović

 

- Dejan Kekezović:

Datum rođenja: 6. jun 1982. godine

Mesto rođenja: Bajmok

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Spartak (Subotica), Sartid (Smederevo), Radnički 1905 (Bajmok), Hajduk (Kula), TSC (Bačka Topola), Tisa (Adorjan), Dinamo 1923 (Bački Breg)

Priliku za debi u dresu novog kluba Kekezović će imati u drugom prolećnom kolu kada će gostovati lideru, ekipi Lokomotive. Treba napomenuti da je ekia Male Bosne 2015 u prolećnoj premijeri slobodna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading