MIONINA DRUGARICA ZAVRŠILA U ZATVORU: Jovanovićeva saznala ŠOK ISTINU, podnet HITAN postupak protiv nje!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ostala je šokirana kada je saznala za istinu!

MIONINA DRUGARICA ZAVRŠILA U ZATVORU: Jovanovićeva saznala ŠOK ISTINU, podnet HITAN postupak protiv nje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka "Elite" Marija Malivuk je nedavno završila u zatvoru zbog nedoličnog ponašanja u rijalitiju. Incident se dogodio tokom žestoke svađe sa na imanju, zbog čega se čak i njena drugarica Miona Jovanović šokirala. Mariju smo već imali prilike da vidimo u nedoličnim situacijama, te je obezbeđenje moralo da interveniše kako bi smirilo situaciju. Momci iz obezbeđenja su je sproveli u rijaliti zatvor kako bi se stvari smirile.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk i Ivan Marinković

 


Nakon što se dozvala sebi i smirila se, Marija je puštena ponovo na imanje. Ovaj incident pokazuje koliko stresan može biti boravak u rijalitiju, gde su emocije pod stalnim pritiskom zbog izolacije i pritiska takmičenja.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a gledaoci su podeljeni u svojim reakcijama. Dok su neki osudili Marijin postupak, drugi su izrazili razumevanje za pritisak koji takmičari doživljavaju u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk i Miona Jovanović razgovaraju

 


Ostaje da se vidi kako će se ovaj incident odraziti na dalje takmičenje Marije Malivuk u rijalitiju "Elite". Da li će se odlučiti za promenu ponašanja ili će nastaviti da se suočava sa izazovima i pritiscima ostaje da vidimo u narednim epizodama.

Nedolično ponašanje takmičara u rijalitiju nije retkost, ali ovaj incident je posebno skrenuo pažnju javnosti. On takođe baca svetlo na psihološke izazove sa kojima se takmičari suočavaju, kao i na potrebu za adekvatnom podrškom i rešavanjem konflikata na odgovarajući način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading