NAREDNA GODINA JE IZUZETNO VAŽNA: Crno-beli uputili novogodišne čestitke navijačima uz podsećanje na predstojeći veliki jubilej!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kovinu se naredna godina dočekuje sa mnogo optimizma.

NAREDNA GODINA JE IZUZETNO VAŽNA: Crno-beli uputili novogodišne čestitke navijačima uz podsećanje na predstojeći veliki jubilej!

Foto: FK Radnički Kovin

Fudbaleri Radničkog iz Kovina iza sebe nemaju baš uspešnu polusezonu u okviru Vojvođanske lige Istok koju su okončali u zoni ispadanja.

 

Crno-beli su zabeležili skor od dve pobede, šest temija i sedam poraza i sa ukupno 12 osovjenih bodova nalaze se na poziciji koja po okončanju ligaškog dela takmičenja vodi u niži stepen.

Međutim, predstojeća Nova godina u Kovinu se kod svilh ljubitelja fudbala i sporta dočekuje sa mnogo optimizma, a jedan od razloga jeste i činjenica da će crno-beli proslaviti veliki jubilej, 120 godina postojanja.

Tim povodom uoči novogodišnjih praznika, rukovodstvo kluba se javnosti obratilo kratkim saopštenjem u kojem stoji.

- Fudbalski klub Radnički svim svojim navijačima, prijateljima i simpatizerima želi srećne novogodišnje i božićne praznike u predstojećoj 2024. godini koja je je jubilarna za naš klub kada će se obeležiti 120.godina postajanja.

Foto: FK Radnički Kovin

Na pragu velikog jubileja - 120 godina postojanja

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, crno-beli iz Kovina u prolećnoj premijeri gostuju u Novim Kozarcima ekipi Slobode. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 2:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading