EKSKLUZIVNO: Njegova ostvarenja u prethodnim mesecima su fascinantna - u Novu godinu uđite uz intervju sa najboljim srpskim trenerom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je jedan od onih koji je obeležio godinu na izmaku.

EKSKLUZIVNO: Njegova ostvarenja u prethodnim mesecima su fascinantna - u Novu godinu uđite uz intervju sa najboljim srpskim trenerom!

Foto: Republika

Stara godina odbrojava svoje poslednje sate. Vreme je slavlja i darivanja, a u tom cilju "Niže lige 5" i portal "Republika.rs" žele sve svoje verne pratioce da obraduju...

 

U tom cilju darujemo Vam novogodišnji intervju sa nekadašnjim članom najslavnije generacije Crvene zvezde, a sada trenerom koji je u prethodnom periodu ostvario sjajne rezultate.

On je zasigurno trener koji je obeležio prethodni period u srpskom niželigaškom fudbalu. Njegova ekipa ne zna za neuspeh i već sada se može smatrati ekipom koja će zasigurno prigrliti šampionski pehar, ali se njegove ambicije tu ne završavaju.

Foto: Shutterstock

Njegova ekipa melje sve redom

 

Šta je imao da nam kaže o godini za nama, kao i onom što se očekuje u narednom periodu, pročitajte u novogosišnjem intervjuu samo na "Nižim ligama 5" na portalu "Republika.rs".

U ponedeljak 1. januara u 12 časova proćitajte ekskluzivni intervju sa stručnjakom o kojem će se tek pripovedati i koji će svoje trenersko znanje u umeće pokazati u periodu pred nama i na najvećoj sceni...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading