NAPREDAK JE VIDLJIV IZ DANA U DAN: Uz sjajna ostvarenja na terenu, mnogo pažnje se poklanja poboljšanju infrastrukturnih uslova! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se klub okuša u okružnom rangu takmičenja.

NAPREDAK JE VIDLJIV IZ DANA U DAN: Uz sjajna ostvarenja na terenu, mnogo pažnje se poklanja poboljšanju infrastrukturnih uslova! (FOTO)

Foto: FK Mladost Jelenac

Fudbaleri Mladosti iz Jelenca prvi deo takmičenja u okviru Šumadijske lige Sever okončali su na liderskoj poziciji sa tri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu Venčana.

 

Tokom 11 prvenstvenih mečeva zabeležili su skor od osam pobeda, dva remija i jednog poraza uz gol količnik od 38 datih i 12 primljenih pogodaka.

Uz sjajana ostvarenja najboljeg sastava Mladosti, rukovodstvo kluba mnogo pažnje poklanja razvoju infrastrukturnih uslova. U tom cilju klub se javnosti obratio saopštenjem:

- Pored dobrih rezultata u ovoj polusezoni i prvog mesta na tabeli možemo da se pohvalimo i lepim vestima što se infrastrukture na našem terenu tiče. Posle renoviranja svlačionica i prostorija na terenu uz veliku pomoć naših prijatelja i poštovaoca našeg kluba uspešno je uvedena struja. Za nas velika stvar koja će nam mnogo olakšati dalje funkcionisanje i poboljšanje uslova za sve, kako za igrače tako i za sve ljude koji su okupljeni oko našeg kluba. Još jedan dokaz da smo na pravom putu uspeha i da radimo za budućnost naseg sela i kluba i to mnogi prepoznaju i hoce da budu deo toga - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Velika zahvalnost Dule Sreckovic koji je odradio veliki deo posla, svojim zalaganjem i profesionalnošću, stavljanjem na raspolaganje za sve što je bilo potrebno doprineo da se cela stvar realizuje, takodje bi se zahvalili Sportski Savez Opstine Topola koji su podržali celu stvar i imali dobru volju i zelju da nam pomognu i bez kojih bi ovo samo ostalo na ideji i koji su preduzeli konkretne korake da bi ovo sve bilo moguće.

Foto: FK Mladost Jelenac

 

 

Kada je reč o nastavku borbe za šampionski pehar i plasmana u Šumadijsku okružnu ligu, u prolećnoj premijeri ekipu Mladosti očekuje možda i ključni duel kada je u pitanju borba za šampionski pehar. Sastav iz Jelenca gostuje drugoplasiranon sastavu Venčana, a ishod navedenog susreta u mnogome će nagovestiti krajnji ishod šampionske trke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading