KOMPLETNO MESTO ŽIVI ZA SVOJ KLUB: Sloga proslavila veliki jubilej - vratiće se Lipnički Šor tamo gde mu je i mesto! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči novogodišnjih praznika još jedna svečanost je održana u mestu u okviru grada Loznice.

KOMPLETNO MESTO ŽIVI ZA SVOJ KLUB: Sloga proslavila veliki jubilej - vratiće se Lipnički Šor tamo gde mu je i mesto! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Lipnički Šor

Fudbalski klub sloga iz Lipničkog Šora prvi deo šampionata u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa B" okončao je na liderskoj poziciji i ekipa se nalazi na putu povratka ka vrhu srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipa je u osam prvenstvenih mečeva zabeležila sedam pobeda uz remi u duelu protiv ekipe drugoplasiranog Paskovca (3:3) i s obzirom da će tokom proleća najbližeg konkurenta dočekati na svom terenu, put ka plasmanu u Međuopštinsku ligu Jadar, širom je otvoren.

Prethodnog vikenda ekipa Sloge iz Lipničkog Šora je proslavila veliki jubilej 75 godina postojanja, a tom prilikom se klub obratio javnosti saopštenjem:

- Proteklog vikenda nas klub je proslavio 75 godina postojanja i povodom jubileja uprava našeg kluba je organizovala proslavu. Tom prilikom uručili smo prigodne poklone kao i plakete ljudima koji nam nesebično pomažu u fukcionisanju kluba u ovim teškim vremenima - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Veliku zahvalnost dugujemo našem dugogodišnjem predsedniku Miloradu Gajiću, kao i mnogobrojnim ljudima i meštanima koji su svakodnevno uz naš klub. Takođe, i predstavnici fudbalskog saveza Grada Loznice su uveličali našu proslavu i ovom prilikom želimo da pohvalimo njihov rad kao i vođenje Gradske fudbalske lige.

Na kraju se klub zahvalio i direktnim stvaraocima rezultata na samom terenu:

- Naravno, možda i najveću zahvalnost dugujemo našim fudbalerima kao i treneru Dejanu Lekiću, koji su posle svih dešavanja tokom leta, iz svega izasli jos jači i odlučniji da naš klub vrate na mesto gde i pripada.

 

Kada j reč o predstojećim pripremama, one su zakazane za početak mesecea februara 2024. godine, a premijerni prolećni susret Sloga će odigrati u Brezjaku protiv ekipe Mladosti.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je pobedom sastava iz Lipničkog Šora rezultatom 3:0.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading