FORMIRA SE PAKLENA EKIPA: Ne tako davno učinio je nezamislivo pralaskom iz Partizana u Zvezdu, a sada napušta redove šampiona - nova stranica karijere je otvorena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postali su tražena destinacija ove zime.

FORMIRA SE PAKLENA EKIPA: Ne tako davno učinio je nezamislivo pralaskom iz Partizana u Zvezdu, a sada napušta redove šampiona - nova stranica karijere je otvorena!

Foto: FK Donji Srem 2015

Fudbaleri Donjeg Srema 2015 iz Pećinaca prvi deo šampionata u okviru Vojvođasnke lige Jug okončali su na desetoj poziciji sa 20 osvojenih bodova, ali dešavanja tokom zimske pauze pokazuju da će u Sremu formira respektabilan sastav.

 

Redove nekadašnjeg superligaša do sada su pojačali ubojiti napadač, dvadesetpetogodišnji Luka Đokić koji u Pećince stiže iz redova beogradskog BASK TEK-a, kao i dvadesetsedmogodišnji Marko Labović koji je u prethodnih šest meseci nosio opremu starobanovačkog Dunava.

Treće pojačanje Donjeg Srema 2015 stiže iz redova aktuelnog šampiona i lidera Beogradske zone, ekipe OFK Budućnosti iz Dudovice.

Reč je o dvadesetdvogodišnjem Mihajlu Đorđeviću, napadaču koji je pre pet i po godina uzdrmao domaći fudbal prelaskom iz Partizana u redove Večitog rivala Crvene zvezde.

Nakon omladinskog staža u redovima beogradskih Večitih rivala, kao i ekipi RFK Grafičara, Đorđević je seniorsko iskustvo sticao u OFK Beogradu, Jedinstvu sa Uba, novobeogradskom Radničkom, beogradskom Sinđeliću i već pominjanoj OFK Budućnosti iz Dudovice.

Foto: FK Donji Srem 2015

Mihajlo Đorđević je novi napadač Pećinčana

 

- Mihajlo Đorđević:

Datum rođenja: 6. jul 2001. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Jedinstvo (Ub), Radnički (Novi Beograd), Sinđelić (Beograd), OFK Budućnost (Dudovica)

Reprezentacija: Srbija U-16 (3 uz. / 2 gol.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Đorđević će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Donjeg Srema 2015 gostovati Radničkom u Novoj Pazovi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading