ZA UBOJITIJI NAPAD: Crno-belu opremu je zamenio dresom nekadašnjeg superligaša - "Suvača" podrhtava! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.12.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač od rase i klase je stigao u Srem.

ZA UBOJITIJI NAPAD: Crno-belu opremu je zamenio dresom nekadašnjeg superligaša - "Suvača" podrhtava! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Donji Srem 2015

Nekadašnji superligaš iz Pećinaca, ekipa Donjeg Srema 2015 već tri sezone se takmiči u okviru Vojvođanske lige Jug, a prethodnu polusezonu okončali su na desetoj poziciji sa ukupno 20 osvojenih bodova.

 

Sportski kolektiv sa stadiona "Suvača" ostvario je skor od šest pobeda, dva remija i sedam poraza i potpuno je jasno da će u nastavku borbe za bodove prevashodno težiti što bržem uplovljavanju u mirnu luku, kako ne bi finiš takmičarske sezne dočekali sa neobezbeđenim statusom vojvođasnkog ligaša.

Kako bi se navedeno i ostvarilo, klub je angažovao svoju prvu zimsku akviziciju.

Reč je o Luki Đokiću, dvadesetpetogodišnjem igraču koji može odgovoriti zadacima i u samom špicu napada, ali i po krilnim pozicijama.

Ponikao je u redovima OFK Beograda, a u Pećince stiže iz ekipe BASK TEK-a čiji je dres nosio poslednjih godinu i po dana.

 

- Luka Đokić:

Datum rođenja: 4. jun 1998. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: napadač / krilni napadač

Igračka karijera: OFK Beograd U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Dinamo (Pančevo), Zlatibor (Čajetina), Sloga (Kraljevo), Jedinstvo (Surčin), Radnički (Novi Beograd), BASK TEK (Beograd)

Reprezentativna karijera: Srbija U-17 (1 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Đokić će imati u prolećnoj premijeri drugoga dana meseca marta kada će Donji Srem 2015 gostovati ekipi Radničkog u Novoj Pazovi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading