NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Užička lepotica je ponela prestižno priznanje! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.12.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal i lepota...

NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Užička lepotica je ponela prestižno priznanje! (FOTO)

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

Fudbalerke ŽFK Jedinstvo Putevi iz Užica jesenji deo sezone u okviru Druge ženske lige Zapad okončale su na poslednjoj poziciji bez i jednog osvojnog boda.

 

Užičanke su u šest prvenstvenih mečeva zabeležile isto toliko poraza uz gol količnik 0:76, ali i pored navedenog ostvarenja klub ne gubi nadu u ostvarenju zacrtanih ciljva, razvoja ženskog fudbala.

Da se u Užicu ozbiljno radi, govori i podatak da je tokom godine sjajna Tara Tadić dobila poziv za učešće u U-15 ženskoj fudbalskoj reprezentaciji Fudbalskog saveza Regiona zapadna Srbija, a sada je ista igračica ponela još jedno veliko priznanje.

Naime, Tara Tadić je ponela zvanje najbolje sportistkinje Užica u kadetskoj kategoriji, a tim povodom užički klub je izjavio:

- Najbolja sportistkinja (kategorija kadetkinje) u Užicu je kapitenka našeg ženskog tima Tara Tadić. Tara je prva Užičanka koja je nakon dugo godina zaigrala u nekoj fudbalskoj selekciji. Predstavlja je uspešno užičko Jedinstvo prvo na U-13, a zatim i U-15 selekciji.

Foto: ŽFK Jedinstvo Putevi Užice

Zasluženo je prigrabila novo priznanje - Tara Tadić

 

Kada je reč o nastavku prvenstvene borbe u okviru zapadne grupe drugog ranga takmičenja. ekipa Jedinstvo Puteva 13. aprila naredne godine dočekuje ŽFK Pazar iz Novog Pazara. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Novopazarke su rešile u svoju korist rezultatom 9:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading