POZIV JE STIGAO: Iz Užica pod nacionalnu zastavu - Tara Tadić je ponos zlatiborskog fudbala!

Autor: Vladimir vorih

Sport

24.03.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki rad uvek se isplati.

POZIV JE STIGAO: Iz Užica pod nacionalnu zastavu - Tara Tadić je ponos zlatiborskog fudbala!

Foto: Tanjug/AP

Ženski fudbalski klub Jedinstvo Putevi iz Užica prethodnu jesen okončao je na poslednjoj poziciji Druge ženske lige Zapad. Užičanke kao ubedljivo najmlađe učesnice ovog ranga takmičenja, tokom šest jesenjih prvenstvenih duela nisu uspele da zabeleže niti jedan bod, ali optimizam kod ovih dvojaka ne jenjava i ekipa se uveliko priprema za nastavak takmičenja i prvi susret protiv imenjaka sa Uba.

 

Dobar rad nije ostao neprimećen i na reprezentativnom nivou i osnivaču ženskog kluba i kapitenu ženske pionirske selekcije, Tari Tadić stigao je poziv da se priključi U-15 ženskoj fudbalskoj reprezentaciji Fudbalskog saveza regiona zapadna Srbija.

Kako ističu na zvaničnom klupskom Instagram nalogu Tara je jedina devojčica iz Zlatiborskog okruga koja je zavredila poziv za ekipu sastavljenu od 34 najbolje igračice Zapadne Srbije.

Tim povodom, predsednik ŽFK Jedinstvo Putevi iz Užica, Milomir Bukvić kratko je izjavio:

- Izuzetno sam ponosan na ovakav uspeh koji je došao zahvaljujući zalaganju svih nas u klubu. Ovo je rezultat rada naših trenera i zalaganja igračica.

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

Poziv je zaslužila svojim radom - Tara Tadić

 

Da podsetimo, ekipa Jedinstvo Puteva u nastavak takmičenja ulazi bez i jednog boda na svom kontu, a ekipa tokom prethodne jeseni nije uspela niti jednom da stigne do protivničkog gola. I pored svega navedenog optimizam u klubu ne jenjava i svi se nadaju da će ekipa već od prvog prolećnog kola pokazati da je znatno napredovala u odnosu na prikazano u prvom delu sezone.

- Parovi 8. kola Druge ženke lige Zapad:

Loznica (Loznica) - Karađorđe (Topola)

Jedinstvo (Ub) - Jedinstvo Putevi (Užice)

Mačva (Šabac) - Nika 2020 (Smederevo)

Kraljica Marija (Novo Selo) - slobodno

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading