RUKAVICA U LICE ZVEZDI I PARTIZANU: Marketing ovog kluba je nadvisio i beogradske Večite rivale - na nesvakidašnji način promovišu svoj fudbalski kolektiv! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za svaku pohvalu...

RUKAVICA U LICE ZVEZDI I PARTIZANU: Marketing ovog kluba je nadvisio i beogradske Večite rivale - na nesvakidašnji način promovišu svoj fudbalski kolektiv! (FOTO)

Foto: Starsport

Navijači Partizana i Crvene zvezde

Navikli smo da najveći srpski fudbalski klubovi veliku pažnju poklanjaju svom marketingu i interakciji sa navijačima koja se obavlja na obostrano zadovoljstvo. U prethodnom periodu i mnogobrojni "manji" fudbalski kolektivi, po ugledu na velike, veliku pažnju poklanjaju marketinškim aktivnostima. Organizacija klupskog članstva gotovo da je redovna pojava, prodaja dresova i sportske opreme, kao i drugih predmeta sa logotipima klubova sve je masovnija,... Timovi se putem društvenih mreža, atraktivnim fotografijama i video snimcima obraćaju ljubiteljima fudbala kako bi ih privoleli da uživo bodre svoje ljubimce,...

 

Međutim, čini se da jedan, uslovno rečeno "mali" fudbalski kolektiv pomera granice sportskog marketinga. Njihova najnovija akcija jedinstvena ja na našim prostorima, a verovatno se i u fudbalskom svetu retko ko dosetio ovakvog poteza.

Naime, ekipa Graničara iz Adaševaca u prodaju je pustila suncokretov med, a tegle su brendirane klupskim amblemom.

Ovim povodom, ekipa Graničara je putem društvenih mreža izdala saopštenje u kojem stoji:

- Jedan novitet u našem poslovanju. Kao što smo uradili i za sve navijače, u vidu trenerki našeg kluba, od sada na stadionu možete kupiti i brendiran med našeg kluba Reč je o suncokret ovom medu, a kupovinom ovog meda pomažete i funkcionisanje našeg kluba... Ovo je novitet po kome smo jedinstveni u Srbiji, a slične akcije naš klub će nastaviti...

Foto: FK Graničar Adaševci

Brendirani med FK Graničar Adaševci

 

Mora se priznati, sjajan marketinški potez na kojem mogu da im pozavide i velikani srpskog klupskog fudbala, Crvena zvezda i Partizan.

Da podsetimo, ekipa Graničara takmiči se u okviru Međuopštinske lige Srem-zapad. Trenutno se nalaze na liderskoj poziciji navedenog ranga takmičenja i na dobrom su putu da od naredne jeseni krenu u osvajanj bodova u okviru Sremske lige.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading