KRAJ MORAVE NEMAJU DILEMU: Svaki meč je kvalifikacioni - samo stoprocentnim zalaganjem cilj se može ostvariti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri uzastopna poraza u finišu prvog dela šampionata, prolećni start nagoveštava neke bolje dane.

KRAJ MORAVE NEMAJU DILEMU: Svaki meč je kvalifikacioni - samo stoprocentnim zalaganjem cilj se može ostvariti!

Foto: FK Čačak 94

Fudbaleri Čačka 94 prvi deo šampionata u okviru Moravičke okružne lige - "grupa Jug" okončali su na pretposlednjoj devetoj poziciji sa svega dva ostvarena trijumfa. Međutim, prolećna premijera može se uzeti kao parametar nekoj boljih ostvarenja čačanskog kluba.

 

U prolećnoj premijeri Čačak 94 je na gostovanju u Parmencu savladao istoimenu ekipu rezultatom 3:1 i sa mnogo optimizma dočekuje prvi susret na svom terenu u drugom delu šampionata protiv ekipe Gorušice iz Viče.

Predstojeći rival je prethodnog vikenda poražen na svom terenu od Dragačeva iz Guče čime su doveli u pitanje i svoj status u Moravičkoj okružnoj ligi i usled svega navedenog, jasno je da se očekuje susret u kojem, ne samo da će obe ekipe želeti da stignu do bodova, već su im bodovi i neophodni.

Momci u plavo-beloj sportskoj opremi nadaju se novom prolećnom trijumfu i prilasku ekipi Dragačeva na svega pet bodova zasotatka što bi bilo od izuzetnog značaja zbog činjenice da u narednom prvenstvenom kolu dočekuju goste iz Guče.

Uoči predstojećeg susreta, nekadašnji član ekipe iz Viče, a trenutno uzdanica čačanskog kolektiva, Ivan Bogdanović je izjavio:

- Gorišica je odlična ekipa. I pored činjenice da su mladi, istovremeno su i iskusni jer već deset godina nastupaju u gotovo nepromenjenom sastavu. Potpuno je jasno da će u nedelju biti izuzetno teško, ali ukoliko želimo da izborimo opstanak u ligi, u utakmicu moramo ući stoprocentno spremni. Koncentracija mora bit ina zavidnom nivou kako bi sprečili neke nepotrebne ispade ješ će gosti to svakako umeti da iskoriste - istakao je Bogdanović i dodao:

- Verujem u svoje saigrače i siguran sam ukoliko svako od nas da svoj maksimum, možemo stići do pozitivnog rezultata. Pozvao bih i sve navijače da u nedelju dođu na utakmicu, podrže nas i budu naš dvanaesti igrač u borbi za ostvarenje željenog rezultata.

Foto: FK Čačak 94

Navijači će biti uz svoje ljubimce

 

- Moravička okružna liga - "grupa Jug", 16. kolo:

Čačak 94 (Čačak) - Gorušica (Viča)

Datum: Nedelja, 26. mart

Početak: 14.30 časova

- Parovi 16. kola Moravičke okružne lige - "grupa Jug":

Dragačevo (Guča) - Prilike (Prilike)

Jedinstvo (Puhovo) - Slatina (Slatina)

Ovčar (Markovica) - Sloga (Kaona)

Morava (Katrga) - Parmenac (Parmenac)

Čačak 94 (Čačak) - Gorušica (Viča)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading