JEDNA LASTA NE ČINI PROLEĆE: I pored trijumfa, smena trenera je bila neminovna - klub je objavio važno saopštenje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana odluka...

JEDNA LASTA NE ČINI PROLEĆE: I pored trijumfa, smena trenera je bila neminovna - klub je objavio važno saopštenje!

Foto: KFK Ravna Gora

Nakon tri uzastopna poraza i katastrofalnog gol koeficijenta 3:22, fudbaleri KFK Ravne Gore prethodnog vikenda u okviru 15. kola Prve beogradske lige - "grupa A" zabeležili su pobedu u duelu sa ekipom Beograda sa Karaburme.

 

Popularna "Crna trojka" slavila je na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji minimalnim rezultatom 1:0 čime je načinjen pomak na prvenstvenoj tabeli i ostvaren beg iz opasne zone, tako da ekipa sada sa 14 osvojenih bodova, mirnije može da uđe u nastavak šampionata.

I pored trijumfa, dosadašnji trener Konstantin Đurić je podneo ostavku nakon čega je rukovodstvo KFK Ravne Gore izdalo saopštenje u kojem se kaže:

- Dosadašnji trener kluba Konstantin Đurić podneo je ostavku na mesto prvog šefa struke. Vodio je naš tim na pet zvačičnih utakmica i ostvario učinak od dve pobede i tri poraza, uz gol razliku 9:25. Ostvareni rezultati nisu se poklopili sa očekivanjima kluba, tako da je ostavka prihvaćena i uskoro ćemo izaći u javnost sa imenom novog trenera.

Foto: KFK Ravna Gora

Sada već bivši trener KFK Ravna Gora

 

Rukovodstvo "ravnogoraca" moraće brzo da reaguje s obzirom da već u nedelju 26. marta ekipu čekuje novo prvenstveno iskušenje protiv ekipe Siti Sport Kluba koja se nalazi u gornjem delu tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading