NEOČEKIVANA POSETA: Saša Ilić stigao u Beograd i odmah otišao na stadion! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su bili oduševljeni.

NEOČEKIVANA POSETA: Saša Ilić stigao u Beograd i odmah otišao na stadion! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Već gotovo tri sezone legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić fudbal posmatra iz jednog drugačijeg ugla. Od momenta kada je 2019. godine, nakon gotovo dve i po decenije igračkog staža uplovio u trenerske vode, navijači beogradskih crno-belih nadaju se da bi klupska ikona mogla preuzeti i trenersku palicu posrnulog giganta, ali od toga, barem u ovom momentu nema ništa.

 

Saša Ilić od leta prethodne godine predvodi bugarski CSKA iz Sofije i nakon 24 odigrana prvenstvena susreta ekipa se nalazi na liderskoj poziciji Prve lige Bugarske sa četiri boda više u odnosu na Ludogorec i svi u prestonici naših istočnih komšija se nadaju da nakon punih 15 godina šampionski pehar može stići u redove kluba.

Pauzu u nacionalnom šampionu usled obaveza nacionalnih timova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Ilić je iskoristio da dođe do Beograda i poseti svoje dugogodišnje prijatelje iz OFK Zabrežje.

Legendarni as je posezio igrlište kluba koji se takmiči u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" i koji se u aktuoenoj sezoni nalazi u sredini tabele navedenog ranga takmičenja.

Svakako su svi u beogradskom klubu bili oduževljeni posetom, a zasigurno su i dolazak fudbalske legende iskoristili da "ukradu" i nešto od njegovog neprocenjivog fudbalskog znanja.

 

- Saša Ilić

Datum rođenja: 30. decembra 1977. godine

Mesto rođenja: Požarevac

Igračka karijera: Partizan (Beograd), Selta Vigo (Španija), Galatasaraj Istanbul (Turska), Red Bul Salcburg (Austrija), LArisa (Grčka)

Trenerska karijera: Reprezentacija Srbije U-18, Reprezentacija Srbije-pomoćni trener, Čukarički (Beograd), CSKA Sofija (Bugarska)

Treba napomenuti da je ekipa OFK Zabrežja na startu prolećnog dela takmičenja ubedljivo poražena od lidera iz Rušnja rezultaton 0:4, da bi prethodnog vikenda remizirali na gostovanju sa Krtinskom 1:1. U narednom kolu OFK Zabrežje dočekuje Turbinu iz Vreoca u derbiju sredine tabele Prve beogradske lige - "grupa B".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading