RISKA, TI LI SI? Jelena i Novak Đoković kao Golubovići iz Srećnih ljudi

Autor:

Sport

26.04.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj napravio pometnju i "srušio internet".

RISKA, TI LI SI? Jelena i Novak Đoković kao Golubovići iz Srećnih ljudi

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Jelena Đoković

Novak Đoković primio je pre nekoliko dana petu Laureus nagradu u Madridu, a pre i posle ceremonije blistao je sa suprugom Jelenom Đoković na crvenom tepihu. Dan kasnije osvanuo je na društvenim mrežama snimak kako je izgledalo njihovo spremanje iza scene. Sa sve Noletovim đuskanjem u bademantilu i Jeleninim šminkanjem i pravljenjem frizure.

I upravo tu je nastao povod da se šaljivim snimkom "sruši internet". Naime, trenutak u kojem Novak prilazi sa leđa Jeleni dok ona ima viklere na glavi, mnoge je podsetio na čuvenu scenu iz kultne serije "Srećni ljudi" u kojoj Aranđel Golubović (Velimir Bata Živoinović) prolazi Riski (Radmila Savićević) i komentariše njen izgled i pita je šta joj je to na glavi.

 

 

Čak je i Jelena bila oduševljena parodijom, te ju je podelila na svom Instagram profilu. Na taj način, Novak i Jelena Đoković su još jednom pokazali da iza svoje javne image stoje osobe sa izraženim smislom za zabavu i spontanost, te su osvojili simpatije javnosti na nekonvencionalan način. Njihova autentičnost i sklonost ka humoru svakako su doprineli da se o njima još dugo priča. Uostalom, prisetite se originalnog inserta iz serije pa procenite ima li sličnosti.

 

 

Podsetimo, na originalnom snimku Jelene i Novaka viđeni su intimni momenti iza kulisa koji su dodatno približili publiku slavnom teniseru i otkrili delić atmosfere iza scene. Međutim, Novak je otkrio možda i više nego što je planirao, ali se, srećom, nije videlo baš sve. Naime, gotovo na početku snimka, Nole oponaša kako svira gitaru samo u bademantilu, a onda se ogrtač otvorio i videlo se dosta visoko uz butinu. Gotovo i Noletov ponos. S druge strane, Jelena je snimana dok se šminkala, dok je nameštala frizuru, a onda i dok su se oboje oblačili. Odnosno kada su oblačenje privodili kraju, kako im ne bi bilo neprijatno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading