NOVAK POKAZAO PREVIŠE GOLOTINJE: Nole đuskao dok se spremao za Laureus ceremoniju, a onda se bademantil otvorio

Autor:

Sport

23.04.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena pričala dok se šminkala i dok su je fenirali.

NOVAK POKAZAO PREVIŠE GOLOTINJE: Nole đuskao dok se spremao za Laureus ceremoniju, a onda se bademantil otvorio

Foto: instagram.com/djokernole/

Novak Đoković

Novak Đoković bio je zvezda dodele Laureus nagrade u ponedeljak uveče u Madridu. Najbolji teniser sveta dobio je peto laskavo priznanje, a pažnju je privlačio otkako se sa suprugom Jelenom pojavio na crvenom tepihu. Svima je odmah zapalo za oko da su oboje u crnom, on u smokingu sa leptir mašnom, ona u haljini holih ramena sa ogrlicom.

Međutim, danas je na društvenim mrežama osvanuo video na koje se vidi kako se Novak i Jelena pripremaju za gala. Ti intimni momenti su dodatno približili publiku slavnom teniseru i otkrili delić atmosfere iza scene. Međutim, Novak je otkrio možda i više nego što je planirao, ali se, srećom, nije videlo baš sve. Naime, gotovo na početku snimka, Nole oponaša kako svira gitaru samo u bademantilu, a onda se ogrtač otvorio i videlo se dosta visoko uz butinu. Gotovo i Noletov ponos.

Foto: instagram.com/djokernole/

Novak u bademantilu

S druge strane, Jelena je pričala kako se sprema. Ona je snimana dok se šminkala, dok je nameštala frizuru, a onda i dok su se oboje oblačili. Odnosno kada su oblačenje privodili kraju, kako im ne bi bilo neprijatno.

 

 

Podsetimo, Jelena je na svečanoj ceremoniji bila u kontrastu sama sa sobom, ali ne kao Novak crno-belo, već po vrednosti onoga što je nosila. Gospođa Đoković bila je u haljini domaće modne dizajnerke, koja je vredna oko 500 evra, ali je sve to pojačala skupocenim Cartier nakitom, odnosno predivnom ogrlicom i diskretnim naušnicama. S druge strane, dok je držao Laureus trofej, Novak je "slučajno" podrvrnuo rukave zbog obaveza prema sponzoru i u prvi plan je iskočio nesvakidašnji Ublo sat. U pitanju je model "spirit od big bang black magic 42mm". Uvidom u cenovnike na internetu da se zaključiti da pomenuti sat, u zavisnosti od zemlje u kojoj se prodaje, košta oko 26.000 evra. Crni sat se odlično ulopio sa crnim odelom luksuznog italijanskog brenda Brunello Cucinelli i belom košuljom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading