EMOTIVNI OPROŠTAJ: Trener "Bajerna iz Erdevika" podneo ostavku! Hoće li šok terapija dati željene rezultate?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivani epilog...

EMOTIVNI OPROŠTAJ: Trener "Bajerna iz Erdevika" podneo ostavku! Hoće li šok terapija dati željene rezultate?

Foto: FK Sloga Erdevik

Nakon prvog dela šampionata fudbaleri Sloge iz Erdevika nalazili su se na trećoj poziciji tabele južne grupe vojvođanskog fudbala sa četiri boda manje u odnosu na lidera Hajduk iz Divoša.

 

Fudbalska javnost je sa punim pravom očekivala od erdeviških crvenih da će tokom proleća biti jedan od glavnih kandidata kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina, ali su rezultati u nastavku šampionata, u najmanju ruku, neočekivani.

U derbiju prolećne premijere Sloga je na svom stadionu poražena od Jedinstva iz Rumenke rezultatom 0:2, a nakon iznenađujućeg poraza od starobanovačkog Dunava (0:1), usledio je još jedan neuspeh na domaćem terenu. Mladost iz Bačkog Jarka je odnela bodove iz Erdevika što je bilo dovoljno da se u redovima kluba "upali crveni alarm".

Kako to obično biva, ceh loših rezultata platio je šef stručnog štaba Vladimir Šponja koji od pre dva dana i zvanično nije trener ekipe Sloge. Nakon podnošenja ostavke, koju je rukovodstvo kluba prihvatilo, dosadašnji trener se emotivnom porukom oprostio od svojih saradnika i igrača:

- Neke stvari se dešavaju i ne mogu se objasniti, Erdevik, Sloga, ljudi u klubu i oko kluba, moji saradnici Krca i Čavka i naravno moji igrači, zauvek će ostati u mom srcu. Hvala vam prijatelji na borbi, htenju i prelepom druženju. Nadam se da će nam se putevi ponovo ukrstiti. Sve je prolazno. Proćiće i ovaj loš period. Hrabro i jako u nove pobede - istakao je Vladimir Šponja.

Foto: Privatna arhiva/Vladimir Šponja

Rastanak

 

Istovremeno se kratkim saopštenjem javnosti obratilo i klupsko rukovodstvo. U njemu su istakli zahvalnost dosadašnjem treneru uz posebnu napomenu da će mu vrata Sloge uvek biti otvorena, a istovremeno je naglašeno da će klub u što kraćem vremenskom periodu imenovati novog šefa stručnog štaba.

Kada je reč o nastavku takmičenja, pred fudbalerima Sloge je izuzetno teško gostovanje u Novom Sadu. Erdevičani u nedelju 26.marta gostuju ekipi Indeksa sa kojom trenutno dele pozicije pet i šest na tabeli Vojvođanske lige Jug.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading