ONI SE JEDINI MOGU UPOREDITI SA ZVEZDOM: "Kamiondžije" imaju tačno 2.500 razloga za zadovoljstvo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava fudbalska priča stiže iz grada na obalama Lima.

ONI SE JEDINI MOGU UPOREDITI SA ZVEZDOM: "Kamiondžije" imaju tačno 2.500 razloga za zadovoljstvo! (VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Prethodni vikend u okviru Srpske lige Zapad, doneo je i prvo razrešenje kada je u pitanju prolećni deo sezone.

 

Naime, lider ovog takmicenja, ekipa Smedereva 1924 savladala je na domaćem terenu Slogu iz Požege rezultatom 2:1 čime je Sloga gotovo izvesno ispala iz trke za prvo mesto po okončanju šampionata i u narednom periodu sve će zavisiti samo od rezultata tri kluba.

Pored već pomenutih "oklopnika" i čačanskog Borca 1926, kandidat da se naredne sezone nađe u prvoligaškom društvu, svakako je ekipa FAP Priboja koja je nakon prošlonedeljnog trijumfa u Arilju, stigla do nove pobede, ovoga puta na svom terenu.

U susretu 17. kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana, FAP je dočekao ekipu požarevačkog Mladog radnika 1926 i prema svim očekivanjima ostvario je ubedljiv trijumf.

Ipak, pravi šok za domaću publiku dogodio se u 18. minutu kada su gosti nakon kontra napada stigli do rezultatske prednosti, a mrežu golmana Đorđevića zatresao je Stanisavljević.

Do odlaska na odmor popularne "kamiondžije" uspevaju da stignu do poravnanja. Nakon asistencije Janjića, udarac Jasnina Rašljnina sa ivice kaznenog prostora golman Pavlović nije uspeo da zaustavi.

Nastavak meča donosi potpunu nadmoćnost domaćina koji do vođstva stižu u 54. minutu. Ponovo je u akciji učestvovao Janjić koji ne nepropisno zaustavljen u kaznenom prostoru gostiju i za sudiju Filipa Živkovića nije bilo dileme. Sa "bele tačke" precizan je bio Veljko Bogićević.

Foto: FK FAP Priboj

Stavio "tačku na i" - Obiora Odita

 

Treći gol za Pribojce postiže Veljko Plazinić u 70. minutu, da bi "tačku na i" stavio Obiora Odita u poslednjim trenucima susreta.

Ono što posebno treba istaći, jeste činjenica da je susretu između FAP-a i Mladog radnika 1926 na stadionu u gradu na reci Lim prisustvovalo oko 2.500 navijača. Ovakvoj posećenosti u srpskom klupskom fudbalu može jedino da se podiči aktuelni šampion Crvena zvezda, tako da je svakako navedeni podatak vredan pažnje.

 

 

- Srpska liga Zapad, 17. kolo:

FAP (Priboj) - Mladi radnik 1926 (Požarevac) 4:1 (1:1)

Stadion: FK FAP u Priboju

Gledalaca: 2.500

Sudija: Filip Živković

Strelci: J. Rašljanin 40`, V. Bogićević 54`, V. Plazinić 70`, O. Odita 90`; Stanisavljević 18`

Žuti karton: Jovanović (FAP)

FAP: Đorđević, Kolarević, Luković, Bogićević (Babić), Plazinić, Jovanović (Odita), Vukadin (Otašević), Rašljanin, Drašković, Radovanović, Janjić.

Mladi radnik 1926: Pavlović, Živanović, Lazar Đorđević (Sokolović), Dragićević, Stanić, Anđelković, Obretković, Stanisavljević, Mihajlović (Ilija Đorđević), Dimitrijević (Nikola Đorđević), Miladinović (Jonjić).

Foto: FK FAP Priboj

Ubedljiv trijumf "kamiondžija"

 

Trijumfom nad požarevačkom ekipom, "kamiondžije" nastavljaju borbu za vrh tabele. Naredno iskušenje Pribojci će imati naredne subote (25. mart) kada će gostovati u Bogatiću ekipi Mačve 1929. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je pobedom FAP-a rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading