PRESTONICA IMA NOVOG LIDERA: Minimalcem sa "bele tačke" do vrha tabele! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vikend velikih promena.

PRESTONICA IMA NOVOG LIDERA: Minimalcem sa "bele tačke" do vrha tabele! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Zemun

Prethodnog vikenda u epicentru fudbaslkih zbivanja bila je beogradska grupa srpskoligaškog karavana koja je donela veliki broj zanimljivih utakmica nakon kojih je došlo i do smene na vrhu tabele.

 

Osamnaesta runda započeta je još u petak 17. marta kada je na stadionu u Vojvođanskoj ulici došlo do ostvarenja koje je mnoge poznavaoce fudbala iznenadilo. Ekipa Studentskog grada još jednom je pokazala da se ovog proleća nalazi u odličnoj formi. Ovoga puta su savladali dojučerašnjeg lidera rezultatom 1:0 i čini se da ekipa Zvezdare, iako još ništa nije izgubljeno, polako gubi trku za plasman u prvoligaški karavan.

Dan kasnije sa velikim nestrpljnjem očekivan je duel na staroj Karaburmi gde je ekipa OFK Beograda dočekala Sinđelić. Nakon velike borbe "romantičari" su u prolećnoj premijeri slavili na "Omladinskom stadionu" 2:1, a zatim su sve oči sportske javnosti bile usmerene ka Gornjoj varoši.

Svesni su bili svi u redovima Zemuna da im pobeda protiv novobeogradskog Ušća donosi prvu poziciju na tabeli i čini se da je navedeno u određenoj meri i sputalo momku u plavo-zelenoj sportskoj opremi. 

 

Imao je domaćin inicijativu od početka susreta, ali nikako nije uspevao da stigne do mreže žilavog rivala koji je u prva dva prolećna susreta zabeležio isto toliko ne primivši niti jedan pogodak.

Ključni trenutak meča dogodio se u 74. minutu kada je Nenad Kiso matirao odbranu gostiju preciznim udarcem sa jedanaest metara za veliko slavlje na tribinama stadiona u Gornjoj varoši.

 

 

- Srpska liga Beograd, 18. kolo:

Zemun (Zemun) - Ušće (Novi Beograd) 1:0 (0:0)

Stadion: FK Zemun u Gornjoj varoši

Strelac: N. Kiso u 74. minutu iz jedanaesterca

Naredne subote 25. marta ekipu Zemuna očekuje veliko iskušenje u duelu sa Prvom Iskrom iz Bariča, dok će ekipa Ušća dočekati surčinsko Jedinstvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading