DA SE VIJE POBEDNIČKI BARJAK: Iskusni stručnjak nema dilemu - naš stadion će ostati NEOSVOJIVA TVRĐAVA! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na obalama Tamiša mnogo toga će se rešavati.

DA SE VIJE POBEDNIČKI BARJAK: Iskusni stručnjak nema dilemu - naš stadion će ostati NEOSVOJIVA TVRĐAVA! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Železničar Pančevo

Sve oči fudbalske Srbije usmerene su ka startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i dva predstojeća duela koja će puleni selektora Dragana Stojkovića odigrati u Beogradu protiv izabrane selekcije Litvanije 24. marta, kao i duela koji se tri dana kasnije igra na podgoričkom stadionu protiv reprezentacije Crne Gore.

 

U iščekivanju navedenih sureta, u sredu 22. i četvrtak 23. marta na programu su mečevi vanrednog 25. kolo Prve lige Srbije, a svakako jedan od najzanimljivijih duela odigraće se na stadionu pančevačkog Sportskog centra "Mladost" gde će se sastati ekipe domaćeg Železničara i sremskomitrovačkog Radničkog.

Uoči predstojećeg meča koji ima veliki značaj za obe ekipe, na oknferenciji za medije svoja očekivanja izneo je trener "pančevačke dizelke" Tomislav Sivić:

- Teško je kad je svaki meč moranje. U prve četiri utakmice, gotovo svaka je bila derbi, pa je sasvim prirodno da dođe i do energetskog pražnjenja ekipe. U Gornjem Milanovcu nismo ni odigrali tako loše kako su predstavili pojedini mediji, ali nismo bili ni na našem nivou. Sve je to fudbal, dešavaju se porazi. Ali to je sve iza nas. Sada spremno dočekujemo još jedan težak duel. Na žalost, trenutno ne možemo da računamo na povređene Veljka Trifunovića i Aleksandra Simčevića. To su momci koje bi svaki superligaš poželeo, ali mi smo tim i imamo dobre igrače koji uvek mogu da odgovore zahtevima. Želimo da Pančevo ostane neosvojiva tvrđava i da se naš pobednički barjak vije.

 

- Prva liga Srbije, 25. kolo:

Železničar (Pančevo) - Radnički (Sremska Mitrovica)

Stadion: Sportski centar "Mladost", Pančevo

Datum: 23. mart 2023. godine

Početak: 15 časova

Da podsetimo, nakon 24 odigrana prvenstvena susreta ekipa Železničara zauzima drugu poziciju na tabeli sa 49 bodova, dok se sremskomitrovački klub trenutno nalazi na "koti šest" sa 35 bodova na kontu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading