NAPREDAK JE JASNO VIDLJIV NA SVIM POLJIMA: Svaka častim svim učesnicima mnogih dosadašnjih akcija oko kluba!

Autor:

Sport

25.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Banovom Polju se radilo, i radiće se sigurno još jače!

NAPREDAK JE JASNO VIDLJIV NA SVIM POLJIMA: Svaka častim svim učesnicima mnogih dosadašnjih akcija oko kluba!

Foto: OFK Napredak 1933 Banovo Polje

Fudbalski klub Napredak iz Banovog Polja aktiviran je opet 2019. godine, u protekle četiri sezone ekipa je dva puta bila vicešampion, dok je jednom bio na trećoj poziciji Opštinske lige Bogatić.

Republika

Trenutno se tim nalazi na trećoj poziciji na tabeli, sa 12 osvojenih bodova, odnosno sa pet bodova zaostaka za liderom. Četiri poraza i četiri trijumfa je zabeležila ekipa u dosadašnjem toku prvenstva, sva četiri neuspeha upisana su protiv trenutno dva prvoplasirana tima u ligi.

Posle pet godina od ponovnog osnivanja kluba došlo je do kadrovskih promena, mlađi momci puni energije i volje preuzeli su OFK Napredak. Vladimir Nikolić je podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika kluba, na njegovo mesto došao je Dragoljub "Bata" Kulić, a članovi uprave će biti Vuk Aćimovic (potpredsednik), Dušan Pajičić (sekretar), Aleksandar Rašević (blagajnik) i Đole Gajić (član uprave).

Na jednom mirnom sastanku pred početak prvenstva dogovorene su ove kadrovske promene, a stara uprava kluba poželela ovim mladim i čestitim momcima puno sreće i dobrih rezultata u narednom periodu.

Kroz par slika uprava kluba je podsetila sve simpatizere šta je sve urađeno na terenu i oko njega, ograđen je ceo stadion, što je bila i najveća investicija, urađen je zalivni sistem posle 25 godina, zaštitna ograda iza golova je postavljena, sređene su prostorije i bife kluba. Igrači su takođe otišli organizovano na pripreme, promovisano je mnogo mladih igrača kroz mlađe kategorije i prvi tim, i jedino što se može reći da je "negativno", jeste to da rezultati nisu ispraćeni. 

Iz kluba su iskoristili priliku da se zahvale svim ljudima koji su pomogli, svim simpatizerima i navijačima, sponzorima, svim sportskim prijateljima kao i igračima koji su prošli kroz OFK "Napredak" u ovih pet godina i ostavili srce na terenu. Tu je naravno stigla i podrška od strane OFS Bogatić, Opštinske uprave kao i Mesne zajednice Banovo Polje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading