SPAJIĆ ČESTITAO VASKRS NAVIJAČIMA PA POSLAO EMOTIVNU PORUKU: Evo šta je poručio defanzivac Zvezde!

Autor:

Sport

05.05.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nisam često tokom karijere imao priliku da budem kući tokom ovog perioda godina'' - poručuje Spajić.

SPAJIĆ ČESTITAO VASKRS NAVIJAČIMA PA POSLAO EMOTIVNU PORUKU: Evo šta je poručio defanzivac Zvezde!

Foto: FK Crvena zvezda

Iskusni fudbaler Crvene zvezde, Uroš Spajić, obratio se javnosti povodom najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa. On je istakao da će ovogodišnji praznik biti poseban za njega jer će ga proslaviti sa svojim sinom, kao i da će to biti tek drugi put od kako se profesionalno bavi fudbalom da praznik provodi u Srbiji.

- Uskršnje praznike provodim u krugu porodice. Ovo je prvi Uskrs koji ću proslaviti sa sinom i posebno će mi ostati u srcu. Sa familijom sam u Beogradu, a nisam često tokom karijere imao priliku da budem kući tokom ovog perioda godina. Da budem precizan, mislim da mi je ovo drugi put da sam u Srbiji kada je Uskrs, od kako sam postao profesionalni fudbaler. Od svih običaja koje sa sobom nosi ovaj praznik, uvek je najiteresantnije kuckanje jajima, gde se uvek takmičimo kroz šalu. Poželeo bih svim našim vernim, iskrenim i odanim zvezdašima srećan Uskrs - poručio je Spajić.

Nakon pobede protiv ekipe TSC-a, Crvena zvezda je osigurala šampionsku titulu četiri kola pre kraja prvenstva. Spajić je naveo da je cilj dupla kruna.

- Olakšavajuća okolnost sa psihološke strane jeste što smo pred praznike ostvarili prioritetni cilj - osvajanje šampionske titule. Mirne glave i malo opuštenije možemo da provedemo praznike uz naše najmilije. Naravno, pred nama je i utakmica finala Kupa Srbije, koja je od velikog značaja, jer želimo da osvojimo duplu krunu - rekao je štoper crveno-belh i dodao:

Iskreno jedva čekam proslavu titule. Prethodne godine, usled oporavka od povrede, konkretno nisam imao veliki uticaj na terenu u osvajanju pehara. Međutim, ova sezona je drugačija i specifična. Bilo je dosta oscilacija, lepih i manje pozitivnih momenata. Na kraju smo uspeli da dođemo do trofeja, ali želimo da zaokružimo takmičarsku sezonu sa duplom krunom. Očekujem spektakl, radujemo se punim tribinama i jedva čekamo proslavu - naveo je Uroš Spajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading