UŽAS: Četvoro dece teško povređeno kada su pali kroz krov sportske hale!

Autor:

Svet

05.05.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje samo pitanje šta su radila na krovu?

UŽAS: Četvoro dece teško povređeno kada su pali kroz krov sportske hale!

Foto: Shutterstock

Četvoro dece je teško povređeno kada su tokom igre propali kroz svetlarnik krova sportske hale u regionu Štutgarta u Nemačkoj, saopštila je policija.

Policija je navela da su deca pala sa visine od sedam metara sa krova sportske hale u Remšaldenu u regionu Štutgarta i da su spasilačkim helikopterom prebačena u bolnicu, preneo je Špigl.

Na licu mesta bili su spasioci, vatrogasna brigada i policija.

Nemačka je i dalje pod utiskom jučerašnjeg nasilja nad jednim lokalnim političarem koji je prebijen dok je kačio poster.

Nemački političar Matijas Eke iz Socijaldemokratske partije i poslanik Evropskog parlamenta brutalno je pretučen u Drezdenu.

Prema navodima Bilda, njega je napala grupa muškaraca prilikom isticanja izbornog materijala. Eke je hitno prevezen u bolnicu.

"Napad se dogodio dok su kačeni posteri uoči predstojećih lokalnih i evropskih izbora. Troje ili četvoro nepoznatih ljudi je iznenada došlo, počeli su da vređaju ljude koji su lepili postere, govorili im da su p*****, a potom su Matijasa krenuli da biju", rekao je Hening Homan iz SDP-a.

Eke je glavni kandidat SPD-a u Saksoniji na predstojećim evropskim izborima.

Prema informacijama BILD-a, on je zadobio više preloma. Navodno je ostao bez svesti i podvrgnut je operaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading