DOŠLO JE VREME ZA "LOKALNI DERBI": Meč koji može odlučiti "vlasnika" druge pozicije na tabeli!

Autor:

Sport

25.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mezgraja dočekuje Vrtište.

DOŠLO JE VREME ZA "LOKALNI DERBI": Meč koji može odlučiti "vlasnika" druge pozicije na tabeli!

Foto: FK Mezgraja

U okviru 13. kola Druge Niške lige ekipa Mezgraje ugostiće sastav Vrtišta, meč se igra u nedelju, 28. aprila sa početkom od 16.30. 

Republika

Fudbalski kolektiv Mezgraje osnovan je 2020. godine, tim se solidno snašao u aktuelnom rangu, i polako je došlo vreme da se i bori za najviši plasman, odnosno za prelazak u viši stepen takmičenja. Trenutno se ekipa nalazi na drugoj poziciji sa 24 osvojena boda.

Na dosadašnjih šest ligaških domaćinstava, fudbaleri Mezgraje upisali su četiri trijumfa i dva remija, uz gol razliku 22:5. Tim ne zna i dalje za poraz pred svojim navijačima u ligi, i svi se u njihovim redovima nadaju da će tako biti i nakon nedeljnog meča sa Vrtištem. 

Republika

Foto: FK Vrtište

Najavni poster

Nedeljni rival Mezgraji je u sezoni 19/20 bio član Zone Centar, gde je zauzeo osmo mesto na tabeli, ali je nakon toga odlučeno da se krene od nule, i od tada je sastav Vrtišta član aktuelnog ranga. Iz kluba je povodom predstojećeg meča stigla sledeća izjava:

- Derbi utakmica koja je i veća od one prošle nedelje, svakako za naše momke, a i za komšije iz Mezgraje prekretnica za tekuću sezonu. Raspored na tabeli je trenutno takav da pobeda donosi obema ekipama mnoge stvari, nerešeno stavlja u nezgodnu situaciju i jednu i drugu ekipu. 

Što se tiče takmičarskih duela između ove dve ekipe, odigrano ih je do asda pet, četiri puta je domaćin predstojećeg meča bio uspešniji, uz jedan nerešen rezultat. Pokušaće sastav vrtišta za vikend da popravi skor, i da stigne do prve pobede u međusobnim duelima.

Mezgraja- Vrtište

Nedelja, 28. april od 16.30

Stadion Mezgraje

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bata

25.04.2024 17:29

Mezgraja ide dalje to se zna ....