KAKVA UTAKMICA U BAJINOJ BAŠTI! Svi koji su prisustvovali mogu da vam potvrde da je viđen pravi spektakl! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.05.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci, kapa dole za meč!

KAKVA UTAKMICA U BAJINOJ BAŠTI! Svi koji su prisustvovali mogu da vam potvrde da je viđen pravi spektakl! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Rampa Požega

U okviru 25. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Višesave iz Bajine Bašte ugostila je sastav Rampe iz Požege. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa sedme pozicije (34 osvojena boda), dok su gosti sa tri boda više bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Jako kvalitetan meč odigran je juče u Bajinoj Bašti, domaćin je u isti ušao sa 12 igrača u protokolu, dok su gosti imali jednog više rezervistu na klupi u odnosu na rivala.

Uvodnih 20-tak minuta utakmice u potpunosti su pripali gostima, već nakon pet minuta igre Rampa preko Srećka Kostića stiže do vođstva. Gotovo u prvom sledećem napadu Kosta Vasiljević duplira prednost svog tima.

Nova promena rezultata odigrala se u 14. minutu kada je precizan za goste bio Miljan Matović, četiri minuta kasnije Dejan Smiljanić pogađa za 4:0 u korist Rampe. Velika prednost, domaći su na konopcima.

Sredinom prvog poluvremena penal za  domaćina, isti u pogodak pretvara Dušan Janković, 1:4 nakon prvih 45 minuta igre. Nastavak meča doneo nam je još zanimljiviji susret.

U drugo poluvreme domaći ulaze na sve ili ništa i za dva minuta postižu dva pogotka, što ih dovodi na samo gol zaostatka u odnosu na rivala. Janković je pogodio za 2:4, dok je minut kasnije precizan bio nebojša Vasilić, 3:4.

Bili su u tim trenucima gosti šokirani, izmenom je uspostavljena opet igra Rampe, međutim videlo se da to nisu ista dodavanja koja su viđena u prvih 20-tak mintua, kada se mreža Višesave tresla čak četiri puta. 

Pred sam kraj susreta, na isteku petog minuta nadoknade Zoran Jugović pogodio je za konačnih 4:4. Podela plena u Bajinoj Bašti, kojoj se malo ko nadao nakon prvih 20 minuta igre. 

Višesava (Bajina Bašta) - Rampa (Požega) 4:4 (1:4)

Višesava: Aćimović, B. Vasilić, Jugović, Marković, Mitrović, F. Vasilić, Aksentijević, Simić, Janković, T. Petrović, N. Petrović

Rampa: Varničić, Cvijović, Vukčević, Mladenović, Savatijević, Matović, Ljujić (od 59' Nikolić), Vasiljević, Đokić, Smiljanić, Kostić

Iz Rampe su nakon meča poručili:

- Ono što nas raduje je partija naših mladih igrača, Varničić na golu, Matović, Kostić, Vasiljević, Vukčević odigrali su sjajno. Da nam je neko ponudio remi pre utakmice mi bi prihvatili, ali ispustiti 0-4 je stvarno mnogo. Glavni utisak je publika i golman domaće ekipe. Da nije bilo njih ovo bi bila jedna od najubedljivih pobeda naše ekipe. Glasna publika je potpuno podigla domaćina i vratila iz mrtvih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading