DRŽAVO, REAGUJ! SKANDAL: Navijači Novog Pazara PODRŽAVAJU SRAMOTNU REZOLUCIJU o Srebrenici! Drsko i bezobrazno!

Autor:

Sport

24.05.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alo, zemljaci, gde vi živite?!

DRŽAVO, REAGUJ! SKANDAL: Navijači Novog Pazara PODRŽAVAJU SRAMOTNU REZOLUCIJU o Srebrenici! Drsko i bezobrazno!

Foto: Starsport

Utakmica između Novog Pazara i niškog Radničkog u plej-autu Superlige Srbije nije protekla bez incidenata. U 13. minutu, Adem Ljajić postiže vodeći pogodak za domaći tim, ali umesto da se raduje, glavni sudija Jovan Šegrt prekida utakmicu. Sa zapadne tribine stadiona kraj Jošanice, počinje komešanje, a čak i nekoliko polomljenih stolica leti ka terenu. Razlog ovog incidenta bio je transparent sa natpisom "Srebranica - genocid", koji je izazvao velike tenzije među prisutnim navijačima.

Nakon što je prekinuo meč, sudija Šegrt odvodi obe ekipe sa terena. Situacija se smiruje nakon petnaestominutnog prekida, a utakmica se nastavlja.

Ovo nije prvi put da stadion Novog Pazara postaje poprište tenzija i incidenata. Tokom ove sezone, slični problemi nisu bili retkost, što bi moglo dovesti do novih kazni za klub.

Incident na utakmici između Novog Pazara i Radničkog će sigurno izazvati reakcije nadležnih organa i javnosti. Klubu iz Novog Pazara preti nova kazna zbog ovog skandaloznog ispada, a pitanje je kako će se ovo odraziti na dalji tok takmičenja.

Ostaje da se vidi kako će nadležni organi reagovati i kakve će biti posledice ovog sramotnog čina domaćih navijača koji su, očigledno, zaboravili da žive u državi Srbiji, da se u njoj školuju, leče... Drsko i bezobrazno, nema šta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading