MAJA MARINKOVIĆ DOBILA DVOJNICU! Svo šokirani zbog operacija na licu, OVO NIGDE NISTE VIDELI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, oko Maje Marinković se prašina i danas u Eliti ne smiruje, a poslednji u nizu skandala vezan je za njenog dečka Stanislava Krofaka i nju

MAJA MARINKOVIĆ DOBILA DVOJNICU! Svo šokirani zbog operacija na licu, OVO NIGDE NISTE VIDELI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković redovno je na meti osuda jer je na sebi previše stvari operisala, a iako je ona zadovoljna svojim izgledom, ljudima je i dalje neobično što je napravila ogromnu razliku u odnosu na svoj prirodni izgled. Sada je društvenim mrežama počela da kruži fotografija devojke sa jedne privatne klinike,koja neodoljivo podseća na Maju Marinković zbog estetskih zahvata koje je imala na sebi, a koji su isto tako ekstremni.

 

 

Podsećamo, oko Maje Marinković se prašina i danas u Eliti ne smiruje, a poslednji u nizu skandala vezan je za njenog dečka Stanislava Krofaka i nju. Naime, Maja je otkrila intrigantne detalje o svom odnosu sa Stanislavom Krofakom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, a Miljana Kulić se trudila da iznudi odgovore na sva pitanja, koja interesuju brojne gledaoce rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

-Kako se osećaš nakon rođendana? - upitala je Miljana.

Foto: Instagram printscreen

Devojka koja neodoljivo podseća na Maju Marinković

 

- Moram da se zahvalim Takiju i mami. Staniji i Alibabi, Jeleni Golubović, Sanji Skić, Magnumki, kao i Lemurima mojim. Ti si bila vesela na mom rođendanu. Ispoštovala si me - kazala je Maja. 

- Kako ti je u odnosu sa Stanislavom? Da li si srećna? - upitala je Miljana.

- Odnos nam je đene-đene. Prvih mesec dana je sve bilo idealno. Kad je stigla čestitka za Uskrs, tad je sve krenulo nizbrdo. Čas je dobro, čas loše. Nisam srećna. Ne mogu da kažem da je on loš prema meni, ali neke stvari se kose, nisu mi jasne - kazala je Maja.

 BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading