BAHATI KEVIN PANTER! Kapiten Partizana pokazao RUŽNU STRANU LIČNOSTI! ODVRATNO ponašanje!

Autor:

Sport

24.05.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incidnet na meču protiv Mege u Areni.

BAHATI KEVIN PANTER! Kapiten Partizana pokazao RUŽNU STRANU LIČNOSTI! ODVRATNO ponašanje!

Foto: YouTube/Printscreen

Košarkaši Partizana su se našli u teškoj situaciji tokom prvog meča polufinala plej-ofa KLS protiv ekipe Mege. Iako su imali 11 poena prednosti, nisu uspeli da je zadrže, što je postala uobičajena situacija tokom ove sezone.

Sredinom druge deonice, došlo je do incidenta koji je šokirao publiku. Kapiten crno-belih, Kevin Panter, izazvao je pravi skandal kada je bahato loptom gađao jednog od igrača Mege. Ovaj potez je rezultirao tehničkom greškom, ali je Panterov postupak bio i te kako bezobrazan. Čak su i navijači Partizana to prepoznali i počeli da zvižde američkom internacionalcu.

Ovakvi događaji nikako ne doprinose sportskom duhu takmičenja i sigurno će izazvati reakcije kako javnosti, tako i sportskih analitičara. Partizan, koji se već suočavao sa izazovima tokom sezone, sada mora pronaći način da se izbori sa ovom situacijom, kako na terenu, tako i van njega. Publika očekuje da se sportski duh i fer plej vrate u fokus, a tim će morati da se fokusira na igru kako bi ostvario željeni rezultat.

Incident sa Panterom je nešto što će sigurno biti tema razgovora u narednim danima. Partizan će morati da se fokusira na sledeću utakmicu polufinala Košarkaške lige Srbije i pokaže da je spreman da prevaziđe ovaj izazov. Navijači će pratiti dalji razvoj situacije sa nestrpljenjem, nadajući se da će njihov tim pokazati pravi sportski duh i dostojanstvo na terenu.

U drugom polufinalu igraju Zvezda i FMP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading