IZ HUMSKE PRAVO NA BIKA NA RAŽNJU I KONCERT DEJANA CUKIĆA! Radnički spremio NEZABORAVNU proslavu u čast MAGIČNE sezone!

Autor:

Sport

24.05.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači će se odmah po završetku meča sa Partizanom uputiti ka kragujevačkom trgu.

IZ HUMSKE PRAVO NA BIKA NA RAŽNJU I KONCERT DEJANA CUKIĆA! Radnički spremio NEZABORAVNU proslavu u čast MAGIČNE sezone!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca postao je apsolutni hit ove sezone Superlige. Njihova atraktivna igra osvojila je simpatije ne samo Kragujevčana, već i celog regiona, te su izborili istorijski plasman na evropsku scenu. Izabranici Feđe Dudića se opraštaju od magične sezone na JNA protiv Partizana, ali će ih po povratku iz Beograda u Kragujevcu sačekati veliko iznenađenje.

Naime, u objavi zvaničnog profila kluba na Instagramu stoji poziv navijačima da dođu na druženje zajedno sa igračima na gradskom trgu gde će se održati proslava uz koncert, ali i bika na ražnju.

- Pozivamo vas na još jedno zajedničko druženje na Trgu Radomira Putnika povodom istorijskog uspeha našeg kluba, koji je izborio plasman u evropska takmičenja.

Program počinje u 18 časova direktnim prenosom utakmice poslednjeg 37. kola Mocart Bet Superlige između naše ekipe i beogradskog Partizana na velikom video bimu, a nastavlja se bogatim muzičkim programom u kome učestvuju grupe Trajb i Rok art, Katarina Bogdanović i Vanja Marković, Čipi i Dejan Cukić.

Planirano je da se oko 22 časa i 30 minuta slavlju priključe igrači i članovi stručnog štaba.

Zahvaljujući dugogodišnjim navijačima Radničkog Mirku Konataru, Ljubiši Peroviću, Milenku Marjanoviću, Dušanu Mojsiloviću, Dejanu Stojanoviću i drugim prijateljima kluba neće izostati ni tradicionalan način proslave uz bika na ražnju i neizostavni vatromet.

Dođite da zajedno proslavimo istorijski plasman "crvenih" u Evropu - piše u objavi Kragujevčana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading