BIVŠI IGRAČ ČUKARIČKOG BRILJIRA U MLS LIGI: Nikola Petković na sjajan način započeo avanturu u Americi! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.05.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se odlično uklopio u MLS ligi.

BIVŠI IGRAČ ČUKARIČKOG BRILJIRA U MLS LIGI: Nikola Petković na sjajan način započeo avanturu u Americi! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srbija ne mora da brine za budućnost, jer ima talente po celom svetu. Naime, mladi fudbaler, Nikola Petković koji igra za Šarlot u MLS ligi postigao je svoj prvenac u seniorskoj karijeri protiv Portlanda u pobedi od 2:0. Nekadašnji biser Čukaričkog je postigao prvi pogodak za svoj tim u 54. minutu na sjajan način.

Nakon sjajnog izbacivanja svog čuvara, Petković je lako savladao golmana, demonstrirajući svoje veštine i talenat. Njegov prvi gol u seniorskoj karijeri sigurno će ostati upamćen kao poseban trenutak u njegovom sportskom putu. Pobedu je potvrdio Kopeti u 91. minutu, čime je Šarlot ostvario značajnu pobedu.

 

 

Iako je otišao u MLS prošle godine, Nikola Petković je prvo nastupao za mlađe kategorije, te je tek ove sezone dobio priliku da zaigra za prvi tim Šarlota. Njegovo strpljenje i upornost su se isplatili, jer je postigao prelep gol protiv Portlanda, koji je doneo vođstvo Šarlotu. Ovaj podvig će mladom asu iz Srbije podići dosta samopouzdanje i dati mu vetar u leđa da nastavi sa marljivim radom.

Momak rođen u Zrenjaninu je karijeru započeo 2021. godine na Banovom brdu da bi nakon dve sezone otišao u MLS Ligu. Prvu je nastupao za za mlađe kategorije, te je tek ove sezone dobio priliku da zaigra za prvi tim Šarlota. Za nacionalni tim Srbije ima jedan nastup, a debitovao je prošle godine kada su Orlovi odmerili snage protiv Sjedinjenih Američkih Država u prijateljskom meću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading