OPILO IH PROLEĆNO SUNCE: Komšijski derbi okončan remijem! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodno se može reći da se od ovog meča više očekivalo.

OPILO IH PROLEĆNO SUNCE: Komšijski derbi okončan remijem! (VIDEO)

Foto: RFK Novi Sad 1921

Rezultati vanrednog 25. kola Prve lige Srbije išli su im u prilog. Zahvaljujući ostvarenjima rivala, fudbaleri RFK Novog Sada 1921 i Inđije Toyo Tires, mogli su da ostvare važan korak ka ostvarenju ranije zacrtanih ciljeva, ali nakon duela u Čelarevu slobodno se može reći da obe ekipe ne mogu biti zadovoljne podelom bodova.

 

Tokom prvog poluvremena viđena je prava uspavanka koja nije mogla da zadovolji ukupno 265 ljubitelja fudbala koliko se okupilo na tribinama stadiona Fudbalskog kluba ČSK Pivara u Čelaravu.

Prvu priliku na susretu beležimo u 10. minutu. Brzo su se gosti transformisali iz odbrambene faze u fazu napada i kapiten Aleksandar Desančić je atraktivno pokušao da okonča akciju, ali u tome nije uspeo.

Prisutna publika se ipak "razbudila na prolećnom suncu" u 37. minutu kada je nakon dodavanja Milosavljeva, Jovan Kokir razantnim udarcem iskosa sa leve strane matirao golmana Inđije Miloša Čupića.

U nastavak meča fudbaleri iz Inđije ulaze daleko angažovanije i u takvom odnosu snaga na terenu, dolaze do izjednačujućeg pogotka. Igrao se 49. minut kada je na jednu dubinsku loptu bespotrebno istrčao van kaznenog prostora golman Novosađana Vladan Elesin, došlo je do sudara sa jednim odbeambenim igračem svoje ekipe i lopta je stigla do Dragana Radosavljevića kojem nije bilo teško da pogodi praznu mrežu.

Do kraja susreta beležimo i pokušaj Kristijana Živkovića sa distance, ali promene rezultata nije bilo.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Remi Novosađana i Inšijaca u Čelarevu

 

- Prva liga Srbije, 25. kolo:

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 1:1 (1:0)

Stadion: FK ČSK Pivara, Čelarevo

Gledalaca: 265

Sudija: Nikola Bikić

Strelci: J. Kokir u 37. minutu za RFK Novi Sad 1921 i D. Radosavljević u 49. minutu za Inđiju Toyo Tires

Žuti kartoni: L. Vuković, M. Stojanović (Inđija Toyo Tires)

RFK Novi Sad 1921: Elesin, Radivojević, Obeng, Milosavljev (V. Balabanović), Pinto, Serdar (Vujaklija), Kokir (Vlalukin), Živković (Mladenović), Stanić (Blagojević) Jokić, Mažić.

Inđija Toyo Tires: Čupić, Kukolj (Đurković), Rakić, Desančić, Srbijanac (Stevanović), Vuković, Stojanović (Đoković), Janjić (Gajilović), Rađen, Mijailović, Radosavljević (Nedeljković).

 

 

Na kraju, slobodno se može reći da je podela bodova najrpavedniji ishod ovog susreta, ali ostaje utisak da su obe ekipe ipak izgubile po dva boda kojima bi još više zakomplikovali situaciju na prvoligaškoj tabeli.

Već u ponedeljak 27. marta na programu su mečevi 26. prvenstvenog kola u kojem će popularni "kanarinci" gostovati u Gornjem Milanovcu, dok Inđija na "Toyo Tires Areni" dočekuje kruševački Trayal.

- Rezultati 25. kola Prve lige Srbije:

RFK Grafičar (Beograd) - OFK Vršac (Vršac) 4:2

Jedinstvo (Ub) - GFK Sloboda (Užice) 1:1

Trayal (Kruševac) - Radnički (Novi Beograd) 3:2

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 1:1

Zlatibor (Čajetina) - Metalac (Gornji Milanovac) 0:0

Železničar (Pančevo) - Radnički (Sremska Mitrovica) 1:2

IMT (Novi Beograd) - Mačva (Šabac) 1:3

Rad (Beograd) - Loznica (Loznica) 1:1

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading