NOVOBEOGRADSKA USPAVANKA: Pokraj Hale sportova nije pukla niti jedna struna - Ušće i Jedinstvo ostali dužni navijačima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored činjenice da su se u premijernom susretu nove takmičarske runde sastale ekipe iz donjeg doma, očekivala se zanimljivija fudbalska predstava.

NOVOBEOGRADSKA USPAVANKA: Pokraj Hale sportova nije pukla niti jedna struna - Ušće i Jedinstvo ostali dužni navijačima!

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Stotinak gledalaca okupilo se na novobeogradskom stadionu IMT-a pokraj Hale sportova "Ranko Žeravica" gde su se u 19. kolu Srpske lige Beograd sastale ekipe Ušća i surčinskog Jedinstva, ali pored uživanja u sunčanom danu, nisu prisustvovali preterano zanimljivoj fudbalskoj predstavi.

 

Novobeogradska ekipa shodno ostvarenjima u nastavku šampionata gde su u tri susreta ostvarili dve pobede (Torlak Kumodraž 1:0 i Radnički Obrednovac 2:0) i jedan poraz (Zemun 0:1), u navedeni susret ušla je sa epitetom favorita, ali navedeno nije i potvrdila na samom terenu.

Kompletan prvi deo igre protekao je bez većeg žara, a jedino vredno pomena beležimo u 13. minutu kada je Gajić udarcem glavom pokušao da zatrese mrežu Surčinaca, ali je golman Novaković blagovremeno intervenisao.

Prikazano tokom prvog dela igre, nastavljeno je i u drugom poluvremenu. Prava fudbalska uspavanka na prestoničkih dvadesetak stepeni nije nikog mogla da zadovolji, a uspavanku je prekinuo u poslednjim trenucima meča golman gostiju koji je uz pomoć stative uspeo da ukroti udarac sa distance domaćih fudbalera.

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Bez golova pkraj novobeogradske Hale sportova

 

- Srpska liga Beograd, 19. kolo:

Ušće (Novi Beograd) - Jedinstvo (Surčin) 0:0

Stadion: FK IMT

Gledalaca: 100

Sudija: Uroš Živković

Žuti kartoni: Vasić, Stevanović (Ušće); Živanović, Maksimović (Jedinstvo)

Ušće Novi Beograd: Blagojević, Vesić, Bašanović, Ilić, Trajković, Stevanović (Mihajlović), Vasić, Panović (Đapa), Gajić, Vujović (Sićović), Stojanović.

Jedinstvo Surčin: Novaković, Miletić, Mićić, Živanović, Maksimović, Mitrović, Sekulić, Donevski, Alili (Ivković), Dimitrijević (Gavrilović), Vranešević (Subotić).

U narednom 20. kolu Ušće gostuje nezaustavljivom Studentskom gradu, dok će ekipa Jedinstva na svom igralištu u Surčinu dočekati Prvu Iskru iz Bariča.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading