TRENERSKA VRTEŠKA: Nakon samo jednog neuspeha, klub mu je uručio otkaz - za poraz u derbiju nije bilo opravdanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strpljenja nije bilo...

TRENERSKA VRTEŠKA: Nakon samo jednog neuspeha, klub mu je uručio otkaz - za poraz u derbiju nije bilo opravdanja!

Foto: FK Bane 1931 Raška

Prvi deo šampionata fudbaleri Bane 1931 iz Raške okončali su na drugoj poziciji Zone Šumadijsko-raške sa dva boda manje u odnosu na lidera, ekipu novopazarske Jošanice i očekivalo se da klub već u prolećnoj premijeri može iznenaditi lidera na njegovom terenu i stići do prve pozicije na tabeli.

 

Umesto očekivanog pozitivnog ostvarenja, ekipa iz Raške je prethodnog vikenda ubedljivo poražena u derbiju celokupnog šampionata rezultatom 0:4 što je upalilo "crveni alarm" u klupskim redovima. 

Kao rezultat svega navedenog klub je odlučio da primeni (ne)popularnu meru i smeni šefa stručnog štaba Slobodana Staševića. Interesantno je napomenuti da je Stašević u klub stigao početkom 2023. godine iz redova Napretka iz Gračca, ali se na klupi zadržao svega jedan takmičarski meč.

Iskusni pedesetosmogodišnji stručnjak tokom trenerske karijere izmeđz ostalih klubova radio je u kragujevačkom Radničkom 1923, kraljevačkoj Slogi, Vlasini, Šumadiji 1903, Karađorđu iz topole,..., a jedan period predvodio je i bugarski Spartak Varnu.

 

 

Rukovodstvo kluba iz Raške moraće brzo da reaguje i imenuje naslednika Slobodana Staševića s obzirom da ekipu već u subotu 25. marta očekuje gostovanje Mokroj Gori iz Zubinog Potoka.

Podsetićemo da Bane 1931 u ovom moemntu ima pet bodova manje u odnosu na lidera iz Novog Pazara i trenutno su prilično daleko željenog plasmana u Srpsku ligu Zapad.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading