ODLUKA KOJA SE NIJE MOGLA NI NASLUTITI: Spakovao kofere i otišao - i pored sjajnih rezultata iskusni trener napustio klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova godina za sve kojima je klub iz Gračca na srcu, nije počela na željeni način.

ODLUKA KOJA SE NIJE MOGLA NI NASLUTITI: Spakovao kofere i otišao - i pored sjajnih rezultata iskusni trener napustio klub!

Foto: FK Napredak Gračac

Prethodne sezone ekipa Napretka iz Gračca, kroz Rašku okružnu ligu izborila se za plasman u zonski fudbalki rang u kojem su prethodne jeseni ostvarili iznenađujuće dobre rezultate.

 

Kao novajlija u ligi, fudbaleri Napretka su u okviru Zone Šumadijsko-raške zabeležili šest trijumfa, dva remija i pet poraza, što je sa 20 osovjenih bodova bilo dovoljno za visoku četvrtu poziciju.

I pored činjenice da su rezultati prevazišli sva očekivanja, dosadašnji trener Slobodan Stašević se odlučio da napusti mesto šefa stručnog štaba Napretka. Razlozi ovakve odluke za sada nisu poznati, ali je jasno da su svi u Gračcu ostali zatečeni odlukom svog dosadašnjeg trenera.

Rukovodstvo kluba će morati brzo da reaguje i da u što skorije vreme imenuje novog šefa struke.

Napomenućmo samo da pedesetosmogodišnji stručnjak iza sebe ima bogatu trenersku karijeru. Radio je u kragujevačkom Radničkom 1923, kraljevačkoj Slogi, Vlasini iz Vlasotinca, Šumadiji 1903 iz Kragujevca, Tutinu i Karađorđu iz Topole. Stašević ima i internacionalno iskustvo pošto je jedan kraći period radio kao prvi trener bugarskog Spartaka iz Varne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading