MILOJEVIĆ PROZVAO SVOJE IGRAČE POSLE POBEDE! "Pojedinci moraju da poprave odnos!"

Autor:

Sport

12.05.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To je nešto što je za svlačionicu"

MILOJEVIĆ PROZVAO SVOJE IGRAČE POSLE POBEDE! "Pojedinci moraju da poprave odnos!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su kragujevački Radnički na Marakani rezultatom 3:2 (3:2) u meču pete runde plej ofa Superlige Srbije.

Crveno-beli su već obezbedili šampionsku titulu, ali nastavljaju da pobeđuju. Ipak, to nije bilo dovoljno da trener Vladan Milojević bude zadovoljan.

- Prvo bih čestitao mojim igračima, čestitao na pobedi. Ali... U prvom poluvremenu je bilo dosta oscilacija u našoj igri. Do onog trenutka kada smo sve kontrolisali, došli smo do trenutka da smo primili dva gola. Mislim, na ovom nivou to ne sme da se primi. Ali, dobro, to je nešto što je za svlačionicu (tj. razgovor u njoj sa igračima). Dešavalo nam se mnogo puta da imamo takve probleme, dosad nismo bili kažnjeni, sada jesmo, i to sam rekao igračima na poluvremenu. I sigurno da to ne sme da se ponavlja. Sa druge strane, čestitao bih Radničkom, igra nadahnuto, bori se za Evropu i svaka čast. A što se nas tiče, zadovoljan sam igrom. Sigurno da tu ima pojedinaca koji malo treba da isprave... malo sa tim odnosom koji imaju, ali, dobro, to je nešto za svlačionicu, videćemo i ispravićemo - rekao je Vladan Milojević posle meča i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Zvezda - Radnički

- Ma, ne interesuje me finale Kupa! To je jedna utakmica koju igramo tek za desetak dana, koliko već imamo do nje... U ovom trenutku je bitno da se odmorimo, da radimo ono što bi trebalo da radimo. Sa druge strane, imamo i utakmicu u Kruševcu, tako da imamo mi još vremena do Kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading