IZA NJEGA JE TEŽAK PERIOD: Povreda ga je pola godine odvojila od terena - sada se vraća da pomogne u borbi za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje stiže iz sopstvenih redova.

IZA NJEGA JE TEŽAK PERIOD: Povreda ga je pola godine odvojila od terena - sada se vraća da pomogne u borbi za vrh tabele!

Foto: Facebook.com/Niže lige Vojvodine

Fudbaleri Čoke iz istoimenog mesta u Severnobanatskom okrugu, prvi deo šampionata u okviru Područne fudbalske lige Subotica okončali su na četvrtoj poziciji i u nastavku takmičenja pokušaće da načine iskorak ka vrhu tabele što bi im omogućilo i plasman u viši rang, Vojvođasnku ligu Sever.

 

Tokom prethodnih šest meseci Čoka je bila lišena pomoći Teodora Perišina, ali prema poslednjim informacijama, navedeno će biti promenjeno od starta prolećnog dela sezone.

Perišin se oporavlja od teške povrede prednjih ukršenih ligamenata kolena koja ga je šest meseci udaljila od terena i zbog koje je nakon operativnog zahvata propustio kompletan prvi deo borbe za bodove u sezoni 2023/24.

Tim povodom Perišin je izjavio:

- Jedan period mi je baš bio težak, ali uz pravo društvo u klubu i odličnog trenera, želja i volja su se brzo vratile i maltene sam već sad u dobroj formi, ali popraviće se to još dosta do početka prolećnog dela - istakao je mladi fudbalera za Fejsbuk stranicu "Niže lige Vojvodine".

Foto: Facebook.com/Niže lige Vojvodine

Uskoro ponovo na terenu - Teodor Perišin

 

Priliku za, uslovno rečeno ponovni debi u dresu Čoke, Teodor Perišin će imati u prvom prolećnom kolu kada će Čoka na svom terenu dočekati fenjeraša ovosezonskog takmičenja, ekipu Vinogradara iz Hajdukova. Prvi ovosezonski meč dve ekipe Čoka je rešila u svoju korist rezultatom 3:2.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
LUJZA

27.12.2023 11:44

TEODORU PODRKA DA ISPUNI SVOJE SNOVE💞💞💞