RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Krilni napadač menja sredinu - za sada nije poznato gde će nastaviti karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja je kratko trajala.

RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Krilni napadač menja sredinu - za sada nije poznato gde će nastaviti karijeru!

Foto: Starsport

Fudbaleri Borca iz Šajkaša tokom prethodne takmičarske 2022/23 godine bili su konkurentni u borbi za šampionski pehar u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, ali je vrpcu prva presekla ekipa Tekstilca iz Odžaka.

 

Očekivalo se da će crveno-crni iz Šajkaša u novoj sezoni možda biti i glavni konkurenti za plasman u prvoligaški karavan, ali očekivanja nisu ostvarena i na zelenom tepihu. Ekipa Borca je u 15 prvenstvenih mečeva zabeležila pet pobeda, četiri remija i šest poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze kao devetoplasirana ekipa.

U predstojeću polusezonu sastav iz Šajkaša će ući oslabljena.

Naime, nakon samo šest meseci saradnje, krilni napadač Igor Vučićević napustio je ekipu Borca i u predstojećoj polusezoni će nositi opremu nekog drugog sportskog kolektiva.

Vučićević je u Šajkaš stigao polovinom avgusta 2023. godine iz redova FAP Priboja, ali kao što je već rečeno, početkom Nove 2024. godine moraće da potraži novi klub.

Foto: Starsport

Igor Vučićević u duelu sa Urošem Kabićem

 

- Igor Vučićević:

Datum rođenja: 20. avgust 1999. godine

Mesto rođenja: Užice

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Sloboda U-19 (Užice), Budućnost (Arilje), Sloga (Požega), Sinđelić (Beograd), Napredak (Kruševac), Trayal (Kruševac), Rad (Beograd), FAP (Priboj), Borac (Šajkaš)

Kada je reč o, sada već bivšem Vučićevićevom klubu, Borac iz Šajkaša u prolećnoj premijeri dočekuje Hadjuk 1912 iz Kule. Priv ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading