PLAN PRIPREMA JE POZNAT: Crno-beli uskoro pale motore - u nastavak sezone ulaze bez dvojice fudbalera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro će oživeti na Durlanu.

PLAN PRIPREMA JE POZNAT: Crno-beli uskoro pale motore - u nastavak sezone ulaze bez dvojice fudbalera!

Foto: OFK Sinđelić Niš

Fudbaleri niškog OFK Sinđelića sezonu 2022/23 u okviru Zone Centar okončali su šampionski.

 

Crno-beli sa Durlana su tokom takmičenja zabeležili 28 pobeda i svega dva remija, tako da su do pehara stigli sa čak 31 bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu Moravu iz Žitkovca i mnogi su smatrali da Nišlije i u višem stepenu takmičenja mogu biti konkurenti za sam vrh tabele.

Tokom prethodne jeseni u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana OFK Sinđelić je zabeležio skor od osam pobeda, dva remija i pet poraza i sa ukupno 26 osvojenih bodova prolećne botke dočekuje na petoj poziciji, ali bez izgleda da se uključi u borbu za sam vrh, s obzirom da lider, kruševački Trayal ne zna za neuspeh.

Rukovodstvo kluba je u samom smiraju sada već prethodne 2023. godine, informisalo je sportsku javnost da će pripreme za nastavak sezone započeti 15. januara, a takođe su obavestili navijače da su opremu crno-belih boja ove zime razdužili Nikola Ristić i Luka Petrović.

Foto: OFK Sinđelić Niš

Na Durlanu će uskoro ponovo da se zakotrlja "bubamara"

 

Očekuje se da će u narednom periodu klub angažovati i određena igračka pojačanja koji će omogućiti ekipi borbu za sam gornji deo tabele.

Kada j reč o nastavku takmičenja OFK Sinđelić u prolećnoj premijeri dočekuje fenjeraša ovog takmičenja, ekipu Žitorađe. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom niških crno-belih rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading