DILEME VIŠE NEMA: Bivši superligaš će sa novim napadom ući u drugi deo sezone!

Autor:

Sport

28.12.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubojiti napadač zvanično potvrdio saradnju.

DILEME VIŠE NEMA: Bivši superligaš će sa novim napadom ući u drugi deo sezone!

Foto: FK Donji Srem 2015 Pećinci

Bivši član Superlige Srbije krenuo je od nule 2015. godine, i trenutno se klub takmiči u Vojvođanskoj ligi Jug, gde se nalazi poslednje tri sezone.

Republika

Sastav Donjeg Srema 2015 zimsku pauzu provodi na deobi osme pozicije sa 20 osvojenih bodova, borba za sam vrh tabele je "udaljena" 16 bodova, pa će cilj na proleće biti da se što pre obezbedi siguran opstanak i da se ode u gornji deo lige. 

Prelazni rok u Pećincima otvoren je dovođenjem ubojitog napadača, koji može da odgovori i zadacima na krilnim pozicijama, reč je o Luki Đokiću (25). Reč je o fudbaleru koji je proteklih godinu i po dana branio boje BASK TEK-a. 

Danas je stigla potvrda i drugog zimskog pojačanja, Marko Labović (27) zadužio je opremu Donjeg Srema za predstojeći period. Labović je dobro poznat ljubiteljima Vojvođanskog fudbala, jer je u karijeri tresao mreže za nekolicinu klubova sa tog podneblja, neki od njih su Dolina (Padina), Odžci, Radnički Šid, Omladinac (Novi Banovci), Podunavac (Belegiš)..

Labović je još jedan nadač koji je stigao u redove bivšeg superligaša, po broju postignutih golova Donji Srem je treći najslabiji napad u ligi, i baš iz tog razloga prve dve akvicizije uprave su igrači koji znaju kako se tresu mreže rivala. Marko je prethodnih šest meseci bio član Dunava iz Starih Banovaca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading