POTVRDA KVALITETA: Uprava je podsetila navijače o njegovim minijaturama! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokaz da je reč o odličnom transferu.

POTVRDA KVALITETA: Uprava je podsetila navijače o njegovim minijaturama! (VIDEO)

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Najveći transfer na Vojvođanskom Jugu

"Mirna zima" se očekuje u Starim Banovcima, barem kada se pogleda bodovni saldo i situacija na tabeli, mada je ekipa i pored plasmana na šestu poziciju, bliža zoni ispadanja, nego baraž mestima.

Republika

Transfer pijaca u redovima Dunava otvorena je dolaskom Jovana Jevtića koji je u prethodnom periodu nastupao u Beogradskoj zoni, gde je nosio dres OFK Žarkova. Nakon toga uprava je dogovorila dva nova-stara igrača, Đorđe Šukunda i Nenad Perović zadužili su opet plavo-beli dres. 

U dosadašnjoj bogatoj karijeri Perović je nastupao za veliki broj klubova, između ostalog bio je član Slobode iz Donjeg Tovarnika, Jedinstva iz Stare Pazove, Hajduka iz Divoša, TSC-a, Novog Pazara, Bežanije.. Protekle jeseni Nenad je sa Slobodom iz Donjeg Tovarnika stigao do titule vicešampiona u okviru Vojvođanske lige Jug.

 

 

Uprava kluba nakon potvrde transfera objavila je nekoliko video snimaka, na kojima se mogu videti prave minijature Perovića u prethodnom mandatu. Navijači imaju priliku da se podsete da Nenad ima odličnu tehniku, da se dobro služi levom i desnom nogom, ali da mu nije strano ni postizanje golova glavom. Ovo je samo mali deo (pet golova) onoga što je najnovije pojačanje Dunava pokazalo u prošlom mandatu u njihovom dresu, i sigurno je da će u istom ritmu nastaviti i od starta proleća.

Perović je tokom jeseni nastupio na svih 15 ligaških utakmica, i tom prilikom uspeo je da se upiše tri puta u listu strelaca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading