DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Luka Modrić napušta Real Madrid!

Autor:

Sport

14.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj jedne ere.

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Luka Modrić napušta Real Madrid!

Foto: www.profimedia.rs

Prema informacijama nekoliko španskih medija, hrvatski fudbaler Luka Modrić će napustiti Real Madrid ovog leta. Ova vest označava kraj impresivne saradnje između kluba i veznjaka koji je za Real odigrao 531 meč, postigao 39 golova i imao 86 asistencija. Modrić će ostati upamćen kao legenda kluba, s obzirom da je zajedno sa Realom osvojio pet trofeja Lige šampiona, četiri španska prvenstva i dva Kupa Kralja.

Posebno zapaženo bilo je njegovo priznanje kao najboljeg igrača sveta i Evrope 2018. godine, što je samo potvrdilo njegovu vanvremensku klasu. Modrić će odigrati poslednji meč u dresu Reala 1. juna u finalu Lige šampiona protiv Borusije Dortmund, što će biti emotivan trenutak za sve navijače i ljubitelje fudbala.

Modrić će ostaviti neizbrisiv trag u istoriji Real Madrida. Njegova elegancija na terenu, precizni pasovi i odlučujući trenuci doprineli su uspesima kluba tokom protekle decenije. Sa svojim nadahnutim igrama, Modrić je postao uzor mladim fudbalerima širom sveta, a njegov stil igre će sigurno ostati inspiracija za buduće generacije fudbalera.

Hrvatski reprezentativac je obeležio jednu eru u Real Madridu, a njegov odlazak će sigurno izazvati nostalgiju među navijačima. Međutim, njegova ostavština će živeti kroz uspomene na sjajne trenutke koje je proveo u belom dresu, ostavljajući neizbrisiv pečat u istoriji kluba. Sada se okreće nova stranica u karijeri ovog izvanrednog fudbalera, a ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju njegov sledeći korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading