DRUGARSTVO ISPRED SVEGA: Mandić ne planira da ove zime napusti tim iz Sente!

Autor:

Sport

27.12.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno i od strane menadžera.

DRUGARSTVO ISPRED SVEGA: Mandić ne planira da ove zime napusti tim iz Sente!

Foto: Privatna arhiva Miodraga Mandića

Mandić na terenu

Igrao se u Senti duži vremenski period srpskoligaški fudbal, ali se ekipa nakon prošlogodišnjeg ispadanja iz Vojvođanske lige nalazi u PFL-u Subotica.

Republika

Odlično je otvorena sezona u Senti, u prvih pet kola zabeležena su četiri trijumfa i jedan remi, ali su kasnije napravljene dve negativne i jedna pozitivna serija rezultata, što je uticalo na krajnji plasman na tabeli. Sastav Sente zimsku pauzu provodi na šestoj poziciji sa učinkom od sedam pobeda, dva "iksa" i šest poraza. Jesenji deo prvenstva završen je sa tri vezane utakmice bez osvojenih bodova, što je dosta pokvarilo krajnji plasman.

Uprava kluba zacrtala je za drugi deo prvenstva dosta bolji plasman u odnosu na trenutni, i s tim u vezi krenuli su da vuku određene poteze na transfer pijaci. Pre svega, obavljeni su razgovori sa raspoloživim igračkim kadrom, i došlo je do određenih dogovora po pitanju nastavka saradnji.

Miodrag Mandić (33) obukao je dres Sente leta 2020. godine, sa ekipom se takmičio u višem rangu takmičenja, a ove jeseni bio je jedan od boljih pojedinaca na terenu. Mandić igra na poziciji zadnjeg veznog, i od velike važnosti je za tim kako u defanzivnim, tako i u ofanzivnim zadacima.

Danas je stigla potvrda od strane Mandićevog velikog drugara i menadžera, Bojana Faraga, po pitanju njegove dalje karijere:

- Partijama tokom jesenjeg dela prvenstva Mandić je privukao pažnju pojedinih klubova, s obzirom da se trenutno Senta takmiči u Područnoj ligi, bilo je "opipavanja pulsa" povodom njegovog opstanka, ali za nas nije bilo dileme. Miodrag je odlučio da ostane sa svojim drugarima, i da na proleće pokušaju zajedno da ostvare cilj, a to je da budu u vrhu tabele. 

Mandić je pored Sente nastupao i za Obilić iz Novog Kneževca i Tisu iz Adorjana, ali jedno je sigurno, na proleće će publika opet imati priliku da ga vidi u plavo-žutom dresu.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading