VELIKO POJAČANJE ZA NASTAVAK SEZONE: Ćuk je napadač koji iskustvom može dosta da doprinese na terenu, ali i van njega!

Autor:

Sport

27.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je dobro upoznata sa njegovim kvalitetima.

VELIKO POJAČANJE ZA NASTAVAK SEZONE: Ćuk je napadač koji iskustvom može dosta da doprinese na terenu, ali i van njega!

Foto: FK Čoka

Nakon sedam godina provedenih u Potiskoj međuopštinskoj ligi, ekipa Čoke izborila je plasman u Područnu ligu Subotice, gde je protekle jeseni zabeležila izvanredne rezultate.

Republika

Sastav Čoke zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji sa 29 osvojenih bodova. Učinak od devet trijumfa, dva remija i četiri poraza "gurnuo" je tim u gornji deo tabele, i trenutno je mesto koje vodi u baraž za viši rang udaljeno šest bodova, dok je lider na deset.

Uprava kluba u dosadašnjem periodu analizirala je raspoloživi igrački kadar, uvidela je na kojim pozicijama treba ojačati tim, i nakon toga je krenula u potragu za pojačanjima. Prvi novajlija u redovima Čoke je Gojko Ćuk (31), reč je o fudbaleru koji je proteklih šest meseci branio boje Tavankuta. 

Republika

Foto: FK Čoka

Gojko na novom "zadatku"

Ćuk je prošao mlađe kategorije Bačke 1901 iz Subotice, imao je priliku da nosi kapitensku traku oko ruke u redovima Bačke iz Pačira u Vojvođanskoj ligi, nastupao je i za Obilić iz NOvog Kneževca koji je tada stigao do plasmana u viši rang takmičenja, i upravo je u tom periodu sarađivao sa trenerom, sa kojim će i u Čoki. 

Gojko se odlično snalazi na više pozicija u napadu i predstavljaće ogromno pojačanje za ekipu koja će na proleće pokušati da se ozbiljnije umeša u borbu za mesto koje vodi u viši rang takmičenja. Drugi deo sezone Čoka otvara pred svojim navijačima protiv fenjeraša na tabeli, dočekuje sastav Vinogradara iz Hajdukova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading