DOGOVOR JE PAO: U Višnjevcu je prelazni rok otvoren sa dva dolaska!

Autor:

Sport

26.12.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva iskusna fudbalera zadužila su opremu Udarnika.

DOGOVOR JE PAO: U Višnjevcu je prelazni rok otvoren sa dva dolaska!

Foto: FK Udarnik Višnjevac

Izborio je plasman tim iz Višnjevca u Područnu ligu Subotice, nakon dužeg perioda u okviru gradske lige, i prošle godine je ostavio odličan utisak, osvojivši visoko četvrto mesto.

Republika

U aktuelnom prvenstvu sastav Udarnika takođe pruža dobre partije, zimsku pauzu provodi na petom mestu sa 28 osvojenih bodova, što je sedam manje u odnosu na drugoplasirani tim na tabeli, koji drži mesto koje vodi u baraž za viši rang. Ekipa je zabeležila učinak od devet trijumfa, jednog remija i pet poraza, uz gol razliku 44:17.

Čelni ljudi kluba uveliko rade na jačanju igračkog kadra, i već su dogovorili dva zimska pojačanja. Nenad Bursać (26) nakon godinu i po dana provedenih u redovima Kelebijske Šume menja tim, i stiže u Višnjevac. Reč je o fudbaleru koji je u karijeri još branio boje Tavankuta i Feniksa 1995 (Stara Pazova), dok je ponikao u Spartaku iz Subotice.

Drugo zimsko pojačanje Udarnika je Stefan Simić (27) koji je tokom kalendarske godine koja se uskoro završava branio boje Solida iz Subotice. U karijeri Simić je još nastupao i za Bačku 1901, Jedinstvo iz Paraćaina, OFK Paraćin, dok je u omladinskim selekciajam bio član Spartaka iz Subotice.

Dolaskom ova dva fudbalera uprava kluba je pokazala da na proleće ne planira da ispusti visok plasman, već da se bodovni saldo dodano ojača, kako bi se nadmašio učinak od prošle sezone.

Prolećni deo prvenstva sastav Udarnika otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Jedinstva (Srpski Krstur), koju je na otvaranju sezone savladao na gostovanju rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 


 
  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading