TEŠKO DEFANZIVCIMA NA PROLEĆE: Dva jako kvalitetna i tehnički potkovana krilna fudbalera su dogovorila saradnju!

Autor:

Sport

26.12.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za upravu nema odmora.

TEŠKO DEFANZIVCIMA NA PROLEĆE: Dva jako kvalitetna i tehnički potkovana krilna fudbalera su dogovorila saradnju!

Foto: Facebook.com

Nakon sedam vezanih sezona u zonskom rangu, u Malošištu se ove takmičarske godine igra Nišavska okružna liga, ali po svemu prikazanom to se već od leta može promeniti.

Republika

Sastav Malošišta zimsku pauzu provodi na deobi liderske pozicije sa ekipom Rudara (Aleksinački Rudnik), i upravo će se između ova dva tima voditi velika borba na proleće za šampionski pehar i direktan plasman u viši rang takmičenja. U klubu se uveliko nakon kraja jesenjeg dela prvenstva radi na polju infrastrukture, a ovih dana stigle su i prve informacije po pitanju pojačanja.

Prvi novajlija u redovima prošlogodišnjeg zonaša je Dušan Micić (29), reč je o fudbaleru koji je ponikao u Malošištu, gde je gotovo tokom cele karijere i nastupao, ali je proteklih šest meseci branio boje Orljana, odakle se vraća svojoj kući. Veliki broj puta Micić je znao da obraduje svoje meštanine igrama na terenu, i njegov povratak je izmamio osmeh na licima mnogih simpatizera. Dušan igra na poziciji krilnog napadača, krasi ga velika brzina, prodornost i odličan šut. 

Drugo zimsko pojačanje Malošišta je Stevan Mitić (19), mladi krilni napadač koji je već neki period velika želja čelnih ljudi Malošišta. Mitić je ponikao u omladinskoj školi Radničkog iz Niša, gde je prošao sve kategorije, i trenutno ima status "bonus igrača". Njegovi kvaliteti, kako fudbalski, tako i ljudski, dobro su poznati svima u Malošištu, jer je reč o "domaćem" fudbaleru.

Sa ova dva transfera jasna je namera uprave da se na proleće krene u "totalnu ofanzivu", sa dva jako brza i efikasana krilna fudbalera, sastav Malošišta će u nastavku prvenstva biti još produktivniji na polovini rivala.

BONUS VIDEO: 

 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading